13 aprilie 2024
Ariston Genus Premium Evo 24 EU

Ariston Genus Premium Evo 24 EU

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Ariston Genus Premium Evo 24 EU

Daca esti in cautarea unei centrale murale in condensare, insa nu te-ai putut decide, avem o recomandare pentru tine. Este vorba despre centrala termica Ariston Genus Premium Evo 24 EU care este un produs foarte atractiv, atat din perspectiva design-ului, dar mai ales, a performantelor inregistrate.

Design

Primul aspect remarcat,  este design-ul modern si elegant care scoate din anonimat aceasta centrala. Ariston reuseste sa pastreze de fiecare data acel design unic brevetat de Aristide Merloni.

Ca si dimensiuni, centrala prezinta 400 x 315 x 770 mm ( W x D x H) si o greutate de 35 de kg.

Specificatii

Ariston Genus Premium Evo 24 EU este un  model de centrala termica murala in condensare, avand o putere efectiva aproximata la 24 kW. De fapt, exista mai putin de doua tipuri de puteri expuse. Una dintre ele se numeste putere termica nominala si are o valoare cuprinsa intre 5.5 si 22 kW, iar cealalta se numeste putere termica utila si este incadrata in intervalul 5.5-25 kW.

Centrala functioneaza doar pe gaz metan, reprezentand una dintre solutiile cele mai bune din perspectiva randamentului. Tirajul fiind fortat va determina obtinerea unui randament de 108%.

Ce reprezinta acest randament? In principiu, se are in vedere suprafata incalzita pentru ca trebuie sa fie cat mai vasta. Din fisa tehnica reiese ca prin intermediul acestei centrale, vei putea incalzi aproximativ 150 mp, in timp c e consumul nu depaseste 2.75 mc de gaz indiferent de modul de functionare pe care l-ai setat.

Panoul de comanda reprezinta un alt avantaj, astfel ca functionalitatile vor putea fi modificate cu ajutorul butoanelor. Display-ul digital va afisa informatiile necesare.

Functionalitatea este asigurata de o pompa foarte performanta ce este prevazuta cu trei trepte de viteza asigurand un flux constant de apa. Ariston Genus Premium Evo 24 se bucura de un raport de modulare 1:4, reprezentand una dintre putinele centrale termice in condeunsare care pot atinge aceasta valoare.

Centrala mai este prevazuta la interior cu un vas de expansiune ce detine o capacitate maxima de 6.5 liti. Nu este recomandat sa setezi centrala termina astfel incat nivelul din interiorul vasului in expansiune sa fie mereu la limita superioara. Ideea este sa nu se puna in pericol valoarea presiunii inregistrate la interior, care este stabilizata la 1 bar.

Un rol important il joaca si ventilatorul de la interior care reuseste sa pastreze temperatura constanta chiar si atunci cand se supraincalzeste.

Centrala este prevazuta cu protectie antiinghet, inregistrand, totodata, si o performanta remarcabila din perspectiva gazelor evacuate, de doar 42.8 kg/h. Odata ce a ajuns la temperatura de ardere, gazele vor fi eliminate la o temperatura ce nu depaseste 64 de grade Celsius.

Nivelul de zgomot maxim atins este de 49 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de aceasta centrala termica, sustinandu-i eficienta. De asemenea, este silentioasa, astfel ca va functiona fara sa va deranjeze si sa va disturbe din activitati de zi cu zi. Acestia estimeaza raportul calitate/pret foarte bun si o recomanda cu incredere.

Concluzie

Centrala termica murala in condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Erp, Afisaj LCD, Functie Auto este o centrala de inalta calitate, care fara doar si poate nu va va dezamagi. Vine la pachet cu un design interesant, dar si functii pe masura. Clientii s-au aratat de-a dreptul multumiti, ceea ce o face sa castige increderea noastra. Pentru a consulta o oferta accesibila, puteti intra aici.

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • design interesant
  • protectie anti-inghet, anticalcacar si antiblocare a pompei
  • silentioasa

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *