25 iulie 2024
Boiler electric Bosch ES 100 Tronic 1000T

Boiler electric Bosch ES 100 Tronic 1000T

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch ES 100 Tronic 1000T

Ai nevoie de un boiler electric si inca nu te-ai putut decide? Noi suntem aici pentru a iti oferi o mana de ajutor, aducand un articol foarte bine documentat despre boilerul Bosch ES 100 Tronic 1000T. Te asteptam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla mai multe detalii.

Design

In ceea ce priveste design-ul, boilerul este destul de simplu, fiind alb, astfel ca se va integra perfect in locul unde l-ati pregatit pentru acesta. Ca si dimensiuni, produsul prezinta 93 x 45 x 48.5 cm ( l x L x A) si o greutate de 28.1 kg.

Specificatii

Bosch ES 100 Tronic 1000T este un boiler electric, ce trebuie instalat pe vertical. Controlul este mecanic si are un volum total de 100 litri. Prezinta o presiune de 0.8 Mpa si o putere de 2000 W.

Boilerul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica D.

Rezervorul de apa este realizat din otel emailat, de inalta calitate. De asemenea, prezinta protectie suplimentara fiind realizata de anodul din magneziu, astfel ca va fi asigurata prevenirea coroziunii.

Cu ajutorul termostatului, vei seta temperatura de iesire a apei din boiler, iar temperatura trebuie sa se incadreze intre 30 si 70 de grade Celsius.

Iata ce ne recomanda specialistii:

 • Incearca sa instalezi boilerul electric, daca este posibil, intr-o zona calda a casei, cum ar fi baia, pentru a reduce consumul de energie
 • Lungimea conductei de apa dintre boiler si consumatorul principal trebuie sa fie cat se poate de mica; totodata conducta trebuie izolata pentru a evita pierderile de caldura
 • Termostatul trebuie setat pe timpul verii la 50 grade Celsius, iar pe timpul iernii la 70 grade Celsius
 • Cand speli vasele, incearca sa utilizezi dop la chiuveta sau un alt recipient, pentru a nu lasa sa curga apa in mod continuu, astfel ca vei evita risipa
 • Cand termini treaba, ai grija sa inchizi complet toate robinetele
 • Efectueaza anual revizii, pentru a evita depunerile de calcar la nivelul elementului de incalzire

Parerea clientilor

Clientii recomanda si altor persoane acest model de boiler electric, deoarece ei sunt incantati de acesta. Este foarte usor de montat si functioneaza in parametrii optimi. Au apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Boilerul electric Bosch ES 100 Tronic 1000T, 2000 W, 100 l, 0.8 Mpa, Izolatie termica, Protectie electrica IPX4, Alb este ideal pentru casele unde apa calda este o problema, aceasta din urma putand fi solutionata acum foarte usor. Fie ca locuiti in mediul urban sau rural, acest boiler va va scoate din probleme datorita utilitatii sale. Pentru mai multe detalii si o oferta foarte buna, intrati aici.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

Puncte forte

 • usor de montat
 • pret accesibil
 • usor de utilizat
 • protectie electrica

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *