19 mai 2024
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic EF5801A+

Chiar daca spatiul de depozitare este o problema, insa tu ai nevoie de o masina de spalat, noi avem solutia pentru tine. Aceasta consta in achizitionarea unei masini de spalat slim, iar de aceasta vom discuta in detaliu despre masina de spalat Arctic EF5801A+, pentru a verfica daca raspunde punctual nevoilor tale.

Design

Acest model de masina de spalat rufe prezinta un design relativ simplu, dar in acelasi timp, modern. Prezinta carcasa alba, iar in partea de sus se regaseste panoul de comanda. Cu un buton rotativ, vei putea selecta programul dorit. Tot aici, este si sertarul unde veti adauga detergentul alaturi de balsam, respectiv Calgon.

Si, pentru ca am spus ca este posibil ca spatiul sa fie o problema, atunci trebuie sa ai in vedere si dimensiunile acesteia: 84 x 60 x 41.5 cm (l x L x A). Greutatea este de aproximativ 55 de kg.

Specificatii

Arctic EF5801A+ este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, avand o capacitate de inarcare de 5 kg. Nu este foarte incapatoare, insa depinde de numarul de persoane aflat in gospodarie. As spune ca pentru doua persoane este mai mult decat suficient.

Totodata, detine o viteza de centrifugare de nivel mediu, as putea spune, de 800 rpm si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

In total, are un numar de 15 functii, dintre care amintim:

  • doua programe destinate hainelor din bumbac eco
  • patru programe pentru hainele din bumbac
  •  un program pentru casmir/lana sau alte tipuri de materiale flausate
  • un program pentru materiale delicate/matase/perdele si alte materiale ce prezinta un grad de sensibilitate ridicata la temperaturi mai mari

In plus, exista si program pentru spalare manuala ideal pentru incaltaminte. In acest sens, este utilizata apa la temperatura scazuta,.

Programul rapid este si el o necesitate, iar producatorii romani s-au gandit la asta. Astfel ca in 30 de minute veti putea cantitatea de haine stransa, chiar daca aceasta nu ar fi suficienta.

In ceea ce priveste zgomotul produs in timpul spalarii, acesta ajunge la maxim 62 dB, in timp ce la centrifugare, atinge pana la 77 dB.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat multumiti de modul de functionare al produsului. Mai mult, sustin ca este usor de montat, dar si de utilizat. Prin urmare, acestia o recomanda cu  mare incredere, si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 rpm, Clasa A+, Alb este o masina de spalat rufe ieftina, ideala pentru una sau doua persoane, avand o capacitate de incarcare relativ mica si pentru cei ce nu dispun de un spatiu foarte mare de depozitare. Aici puteti consulta o oferta excelenta, dar puteti vizualiza si mai multe detalii.

8.8

Pret

9.5/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • programe diversificate
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • viteza centrifugare relativ mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *