25 iulie 2024
Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool ART 6502A+

Pentru o bucatarie cu un aspect unitar, ai nevoie de cat mai multe electrocasnice incoporabile, de aceea ar fi o ideea excelenta,  sa te gandesti la varianta unei astfel de combine frigorifice. Si, fiindca suntem convinsi ca iti este foarte greu sa te decizi in acest sens, noi dorim sa iti venim in ajutor, aducandu-ti cele mai utile informati despre toate produsele care te intereseaza. Astazi, vom discuta pe larg despre combina frigorifica incoporabila Whirlpool ART 6502A+ pentru a vedea daca ar putea corespunde cu cerintele pe care le ai pentru aceasta gama de produse.

Design

Avand in vedere ca este o combina incorporabila, partea de design aproape ca nici nu mai este importanta, dat fiind ca urmeaza sa fie acoperita in intregime partea exterioara de catre mobila. Insa, este datoria noastra sa specificam design-ul simplu si compact pe care aceasta il detine, avand carcasa alba.

In privinta dimensiunilor, aceasta detine 177 x 54 x 54.4 cm ( l x L x A) si o greutate de 50.6 kg.

Specificatii

Whirlpool ART 6502A+ este o combina frigorifica incorporabila cu o capacitate de 275 litri fiind totodata incadrata la clasa de eficienta energetica A+, cu un consum energetic anual de 299 kWh. Altfel spus, combina va consuma cu circa 24% mai putina energie electrica, comparativ cu alte astfel de aparate ce au fost incadrate in clasa A.

In continuare, discutam pe larg despre frigiderul si congelatorul din care este compusa combina frigorifica Whirlpool ART 6502A+.

Frigiderul combinei frigorifice Whirlpool ART 6502A+

 • detine o capacitate generoasa de 195 litri
 • prezinta o compartimentare foarte buna, fiind organizat pe 4 rafturi din sticla rezistenta
 • in partea de jos, exista un compartiment inchis pentru depozitarea fructelor si legumelor, astfel incat sa ramana proaspete o perioada cat mai mare de timp. Recomandat este sa le scoti din punga inainte de a le adauga in ladita, pentru a evita producerea condensului, care ajuta la degradarea rapida a acestora
 • pentru rafturile cu care este prevazut frigiderul, exista 7 trepte, pentru a le organiza exact asa cum iti doresti
 • usa frigiderului este echipata cu 3 suporturi din plastic, deopotriva foarte rezistente si inalte, pentru a putea depozita sticle, borcane si alte alimente de dimensiuni mici

Congelatorul combinei frigorifice Whirlpool ART 6502A+

 • inregistreaza o capacitate de 80 de litri
 • este organizat pe 3 compartimente – 2 mari si unul mai mic, amplasat in partea superioara
 • compartimentele sunt chise, astfel ca vei putea depozita fructe, legume, carne, peste, lactate etc fara a imprumuta din mirosuri si arome
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 3.5 kg

Atat congelatorul, cat si frigiderul sunt prevazute cu dezghetare manuala.

Autonomia combinei este de 19 ore, adica in acest timp daca te vei confrunta cu o pana de curent, nu vei avea de ce sa iti faci probleme pentru ca nu se va decongela.

Nivelul de zgomot maxim atins in timpul functionarii este de 35 dB.

Parerea clientilor

In mare parte, cumparatorii sustin ca produsul corespunde cu descrierea, astfel ca reuseste sa mentina alimentele in deplina siguranta. Sigur, nu este o combina cu functii performante, insa se tine de cuvant si face ceea ce promite. Clientii au apreciat raportul calitate/pret acceptabil.

Concluzie

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+, 275 l, Clasa A+, H 177 cm, Alb este o combina care isi face treaba cum garanteaza, chiar daca nu este dotata cu functii inteligente. Pastreaza alimentele foarte bine, iar pe partea de functionalitate nu s-au inregistrat probleme. Afla mai multe detalii aici, unde poti consulta si o oferta de pret.

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.5/10

Design

8.6/10

Puncte forte

 • volum generos

Puncte slabe

 • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *