25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung RB30J3100SA/EF

Ai nevoie de o combina incapatoare, pentru ca sunteti o familie numeroasa? O alternativa de luat in calcul, pentru a inlocui vechiul frigider ar fi chiar combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF care va fi, cu siguranta, suficient de incapatoare si performanta. In continuare, veti putea vedea pe larg despre ce este vorba si daca produsul in cauza este cel mai potrivit nevoilor tale.

Design

Analizand lucrurile din aproape in aproape, vom incepe cu latura estetica. Astfel, combina prezinta un design elegant, avand carcasa de culoare argintie, astfel incat sa iti fie usor sa o asortezi cu orice nuanta de mobilier. Este prevazuta cu usi reversibile, pe care le vei putea monta dupa necesitate ori preferinte.

Dimensiunile acesteia sunt de 178 x 59.5 x 69.7 cm (l x L x A) si cantarete 66.5 kg.

Specificatii

Samsung RB30J3100SA/EF este o combina frigorifica ce inregistreaza o capacitate generoasa de 311 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind estimat la 272 kWh.

Are la baza sistem de racire No Frost, ceea ce va elimina din start posibilitatea formarii ghetii pe peretii interni ai aparatului, astfel ca nu va fi necesara nici dezghetarea sa periodica.

Frigiderul combinei Samsung RB30J3100SA/EF

  • detine o capacitate de 213 litri
  • prezinta patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, iar in partea de jos, se afla o ladita pentru depozitarea fructelor si a legumelor pentru a se mentine proaspete un timp indelungat
  • usa este organizata cu ajutorul unor suporturi de plastic, ceea ce iti va permite sa depozitezi oua, sticle, alimente de mici dimensiuni si asa mai departe

Congelatorul combinei Samsung RB30J3100SA/EF

  • inregistreaza un volum de 98 de litri
  • detine trei compartimente inchise unde vei putea depozita separat carne, lactate etc, fara a imprumuta mirosuri si arome intre ele
  • prezinta o capacitate de congelare de 12 kg in decursul a 24 de ore

Nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici in privinta zgomotului produs, fiindca nivelul maxim este de 39 dB, o valoare chiar rezonabila.

Autonomia aparatului este de 20 de ore, timp in care nu vei avea de ce sa te ingrijorezi in cazul unei pene de curent, pentru ca alimentele vor fi in continuare in maxima siguranta.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este o combina foarte incapatoare, ce reuseste sa isi faca treaba excelent. Alimentele sunt intotdeauna pastrate in cele mai bune conditii si este recomandata chiar si pentru o familie mai numeroasa. In plus, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Poti alege cu incredere combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF fiindca nu te va dezamagi. Primul sau puncte forte este, cu siguranta, capacitate rezonabila de care dispune. Totodata, prezinta sistem de racire No Frost, dar si o organizare foarte buna, atat la nivelul frigiderului, cat si a congelatorului. Este un produs de incredere, iar acest lucru este confirmat si de actualii clienti. Poti verifica aici o oferta de pret foarte buna pentru a te convinge.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • sistem No Frost
  • organizare buna

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *