19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HFF-212EA+

Ai nevoie de un congelator in plus, pentru ca cel pe care il detii in prezent nu iti mai ajunge? Orienteaza-te asupra unui produs bun, la un pret cat mai mic. Iti prezentam un produs interesant in acest sens si anume congelatorul Heinner HFF-212EA+ caruia ii vom realiza o analiza pe larg.

Design

Acest model de congelator este prevazut cu un design simplu, avand carcasa de culoare alba, astfel ca se va integra perfect in orice bucatarie. Prezinta o usa cu deschidere standard pe partea dreapta si maner vertical. Detine urmatoarele dimensiuni: 171 x 60 x 59.5 cm ( l x L x A).

Specificatii

Heinner HFF-212EA+ este un congelator ce inregistreaza o capacitate totala de 212 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Estimativ, consumul anual ar fi de 256 kWh.

Dispune de 7 compartimente inchise, ceea ce constituie un avantaj. Astfel, vei putea aseza mancarea in functie de origine, pentru a evita sa imprumute mirosuri si arome intre ele.

Capacitatea de congelare este de 11 kg pe parcursul a 24 de ore.

Congelatorul dispune si de cateva functii interesante, precum:

  • Functia Eco
  • Functia super-congelare
  • Sistem de avertizare pentru usa deschisa
  • Sistem avertizare temperatura ridicata

Pe de alta parte, nu dispune de sistem de racire No Frost, dezghetarea realizandu-se manual, astfel ca va trebui dezghetat periodic.

Nivelul de zgomot nu depaseste 43 dB, ceea ce il face un aparat destul de silentios, iar zgomotul produs nu te va incomoda.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aparatul isi face treaba cum promite, fiind suficient de incapator, iar cel mai important, compartimentele sunt inchise. Mentine alimentele in cele mai bune conditii si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Combina frigorifica Heinner HFF-212EA+ este un aparat care isi face treaba bine, motiv pentru care si clientii s-au aratat multumiti. Dispune de cateva functii interesante si eficiente si reuseste sa mentina alimentele in conditii prielnice. Pentru o oferta de pret foarte buna, intra aici.

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.1/10

Puncte forte

  • compartimentare buna
  • compartimente inchise
  • sistem de avertizare usi deschise si temperatura ridicata
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *