19 mai 2024
Cuptor Electric Star-Light CEC-4218

Cuptor Electric Star-Light CEC-4218

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Electric Star-Light CEC-4218

Cauti un cuptor calitativ la un pret accesibil? Atunci te invitam sa cunosti mai multe detalii despre cuptorul electric Electric Star-Light CEC-4218, pentru a vedea daca este ceea ce ai tu nevoie in bucatarie. In continuare, vom dezbate pe larg acest cuptor, aducand informatii relevante si obiective.

Design

Cuptorul Electric Star-Light CEC-4218 prezinta un design compact, avand caracasa de culoare neagra. Lateral, sunt prezente butoanele cu ajutorul carora vei selecta programul dorit.

Referitor la dimensiuni, produsul detine 580 x 400 x 370 mm si o greutate de 9.7 kg.

Specificatii

Cuptorul electric Star-Light CEC-4218 detine o putere de 1800 W si o capacitate de 42 litri. Temperatura maxima pe care o poate atinge este de 230 grade Celsius, avand patru trepte pentru temperatura.

Cuptorul este prevazut cu functia Grill, pentru prepararea bucatilor mai mari de carne. De asemenea, este prezent si Timerul cu ajutorul caruia vei fi atentionat cand timpul s-a scurs. Oprirea este automata, atunci cand timpul de preparare a luat sfarsit.

Accesoriile cu care vine la pachet cuptorul, sunt:

  • tava de copt
  • gratar

Cablul de alimentare detine o lungime de 0.8 m.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat multumiti de acest cuptor, sustinand ca detine o capacitate mare si functioneaza excelent.  De asemenea, functiile de ventilatie si oprirea automata functioneaza perfect. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Cuptor Electric Star-Light CEC-4218, 1800W, 230 de grade, 42L, Convectie, Timer, Grill, Negru este un electrocasnic bun, care isi face treaba intr-un mod foarte eficient. Il recomand cu incredere, fiindca s-a dovedit eficient, iar clientii sunt multumiti. Pentru mai multe detalii si o oferta foarte buna, intrati aici.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • pret accesibil
  • iluminare interioara cand functioneaza

Puncte slabe

  • cablu scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *