22 iunie 2024
Cuptor cu microunde Sharp R20DS

Cuptor cu microunde Sharp R20DS

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Sharp R20DS

Un cuptor cu microunde este intotdeauna bine venit in bucatarie, chiar daca nu ar fi recomandat sa il utilizezi zilnic. Orice lucru folosit cu masura nu are cum sa dauneze. In continuare, dezbatem pe larg toate informatiile care te intereseaza despre cuptorul cu microunde Sharp R20DS.

Design

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS prezinta un design relativ simplu, dar dragut, fiind de culoare argintie. Va fi foarte usor de asortat cu piesele de mobilier datorita culorii carcasei. Pe lateral, se regasesc butoanele de comanda, de unde vei seta programul.

In ceea ce priveste dimensiunile, cuptorul masoara 439.5 x 338.2 x 256.3 cm ( W x D x H) si o greutate de 11 kg.

Specificatii

Sharp R20DS este un cuptor cu microunde, cu capacitate de 20 de litri, adica ar fi ideal pentru introducerea unei farfurii mari sau a unui castron mai inalt. Cat despre putere, acesta este prevazut cu 800 W si detine 5 nivele.

  • Functia de dezghetare te va ajuta sa dezgheti rapid alimentele direct de la congelator, fara a mai fi necesar asteptarea orelor in sir pentru a putea pregati carnea sau chiar si legume
  • Timerul  va fi cel care te va avertiza atunci cand programul de incalzire a luat sfarsit si va trebui sa scoateti alimentele dinauntru

Ca si accesorii, este dotat cu un suport rotund, ce are un diametru de 25.5 si va contribui la o buna stabilitate a vaselor in timp ce incalzeste.

Parerea clientilor

Persoanele care au cumparat deja acest model de cuptor sunt cei mai potriviti sa vorbeasca in mod practic despre acesta in functie de experienta avuta. In acest sens, acestia declara ca sunt incantati de produs, unii dintre ei il folosesc acasa, in timp ce altii chiar si la serviciu. Este usor de folosit si incalzeste foarte bine mancarea. Au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS, 20 l, 800 W, Mecanic, Silver este ajutorul de nadejde, mai ales atunci cand timpul este inamicul numarul unu. Il recomand cu mare incredere, deoarece s-a dovedit a fi un produs excelent, care isi face treaba cum promite. Pentru mai multe detalii, te astept sa intri aici, unde vei putea viziualiza si o oferta excelenta.

 

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.5/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • capacitate medie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *