22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CEL-1712

Cuptorul electric Star-Light CEL-1712 este cel mai mic model, in momentul de fata, deci presupune ocuparea unui spatiu destul de mic in bucatarie. De aceea, poate fi potrivit pentru cei care au probleme cu spatiul de depozitare din cauza suprafetei mici a bucatariei. Dar haideti sa vedem in continuare ce beneficii ne aduce acest model de cuptor!

Design

Cuptorul presupune un design destul de simplu, avand carcasa alba, iar partea din fata neagra. Butoanele de comanda sunt amplasate lateral, fiind intotdeauna la indemana. Acesta masoara doar 430 x 330 x 300 mm (W x D x H), cantarind 5.2 kg.

Specificatii

Star-Light CEL-1712 este un cuptor electric ce inregistreaza o putere de 1200 W si o capacitate destul de mica, de 17 litri. Presupune patru trepte in functie de care vei regla temperatura, iar temperatura maxima este de 230 grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile de coacere, cuptorul este prevazut cu:

  • Incalzire superioara – este potrivita pentru rumenirea de la final, pentru diverse mancaruri deja preparate. Implica functionarea elementului de incalzire superioara.
  • Incalzire superioara si inferioara – ideala pentru fripturi din carne slaba, prajituri si sufleuri. Implica functionarea ambelor elemente – inferior si superior.
  • Incalzire inferioara – presupune functionarea elementului de incalzire din partea inferioara, similar modelelor pe gaz.

Totodata, este prevazut cu timer care te va avertiza cand coacerea a luat sfarsit, dar va si opri activitatea cuptorului.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de acest cuptor electric si sunt de parere ca in ciuda faptului ca este destul de micut, este extrem de practic si eficient. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Star-Light CEL-1712 este un cuptor electric foarte interesant, potrivit chiar si pentru cele mai mici bucatarii pentru ca presupune ocuparea unui spatiu destul de restrans. De asemenea, clientii sunt de parere ca este extrem de eficient, isi face treaba exemplar, drept pentru care sunt multumiti. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • dimensiuni reduse
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *