25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light HA-260WH

Este destul de dificil sa alegi chiar si o hota atunci cand nu esti informat suficient. Noi suntem aici sa iti impartasim cunostintele si experienta noastra cu toate produsele care te intereseaza, asa ca de aceasta data vom discuta in detaliu despre hota traditionala Star-Light HA-260WH si vom prezenta atat detalii tehnice, cat si experienta practica.

Design

Este o hota cu un design elegant, astfel ca se va potrivi cu orice tip de bucatarie, indiferent de stilul mobilierului. Totodata, carcasa alba iti va permite sa asortezi cu orice nuanta vei dori. In ceea ce priveste dimensiunile acesteia, prezinta 15 x 60 x 50 cm (l x L x A).

Specificatii

Star-Light HA-260WH este o hota interesanta, care s-a dovedit a fi la fel de eficienta precum alte modele ceva mai scumpe de la diferite brand-uri. Puterea acesteia este de 160 W si este prevazuta cu doua motoare.

Producatorii estimeaza consumul mediu al acestei hote pe an de 101 kWh.

Sunt prezente si doua filtre de aluminiu care vor fi usor de detasat si curatat. Le poti introduce chiar si in masina de spalat.

De asemenea, sistemul de iluminare LED este foarte eficient, in masura in care iti va oferi o vizibilitate foarte buna in timpul gatitului.

Daca si tu te confrunti cu problema evacuarii, in sensul ca nu poti conecta evacuarea la exterior, atunci poti cumpara doua filtre de carbune activ modelul FCA-22, iar aerul va fi recirculat, iar cel eliminat va fi purificat.

Hota Star-Light HA-260WH  presupune o absorbtie minima de 191 mc/h, iar cea maxima de 374.4 mc/h.

Referitor la nivelul zgomotului produs, pe cea mai joasa treapta este de 63 dB, iar pe cea mai puternica 70 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca hota este una neasteptat de buna si eficienta, poate chiar le-a si depasit asteptarile unora. In speta, vorbesc despre faptul ca absoarbe excelent mirosurile nedorite rezultate in timpul gatitului, iar iluminarea acesteia este foarte buna. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Hota traditionala Star-Light HA-260WH este unul dintre modelele Star-Light cele mai practice si eficiente, care se bucura de calificative foarte mari in randul cumparatorile. Aceste calificative chiar nu sunt degeaba, fiindca este intr-adevar un produs ieftin, dar eficient. Daca vrei sa te convingi de acest lucru, intra aici.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • doua motoare
  • iluminare LED
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *