25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FTDB-60W

Sfideaza vremea de afara si infrunta temperaturile caniculare! Ventilatorul cu picior Star-Light FTDB-60W te poate ajuta sa suporti mult mai usor temperaturile caniculare si sa iti recreezi confortul de care ai nevoie. Simplu si eficient, ventilatorul poate fi substientul perfect pentru un aparat de aer conditionat, atunci cand bugetul nu te ajuta sa achizitionezi unul.

Design

Ventilatorul este in totalitate de culoare alba, avand un design simplu si placut, fiind o prezenta discreta in orice incapere l-ai amplasa. Pe picior, se afla panoul de comanda, de unde vei putea porni aparatul. Totodata, vei putea controla aparatul si prin intermediul telecomenzii ce prezinta o interfata destul de prietenoasa.

Specificatii

Ventilatorul Star-Light FTDB-60W poate fi un substituent al aparatului de aer conditionat, pe care il poti lua in calcul, cu atat mai mult cand bugetul nu iti permite sa faci o investitie mare in acest sens si totusi nu mai poti suporta conditiile climaterice. Inregistreaza o putere de 60 W si are trei trepte de viteze, pentru a putea seta treapta pe care o consideri cea mai potrivita.

Este prevazut cu timer care poate fi setat pana la 7 ore jumatate, adica poti adormi cu aparatul pornit si este necesara doar presetarea sa pentru a se inchide automat. Este reglabil pe inaltime si il poti aseza oriunde doresti, daca nu vrei totusi sa sufle direct inspre tine.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost multumiti, in mare parte de produs, si sustin ca racoreste foarte bine camera. Daca inainte de a il achizitona aveau nopti in care pur si simplu nu puteau inchide un ochi din cauza disconfortului provocat de caldura, acum situatia este alta. Se odihnesc excelent si sunt extrem de incantati de aparat. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ventilatorul Star-Light FTDB-60W este un produs interesant in cazul in care doresti sa iti racoresti camera, dar totusi bugetul nu iti permite achizitonarea unui aparat de aer conditionat care ar fi mult mai costisitor. De ce nu, poate fi o alternativa buna, dar acest aspect il veti decide fiecare dintre voi. De aici vei putea vizualiza oferta de pret si il vei putea si cumpara.

8.6

Pret

8.7/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • reglabil pe inaltime
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *