25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FTBB-60W

Temperaturile in sezonul cald pot fi din ce in ce mai greu de suportat, iar multe persoane poate nu isi permit achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Ventilatorul Star-Light FTBB-60W ar putea fi un substituent practic si eficient, dar mai ales ieftin. Inainte de a lua orice decizie, te asteptam sa vezi despre ce este vorba.

Design

Este prevazut cu un design compact, foarte placut, fiind de culoare negra. Poate fi controlat atat prin intermediul butoanelor amplasate pe picior in partea superioara, cat si prin intermediul telecomenzii. Inaltimea sa este reglabila astfel incat sa il modifici in functie de necesitate.

Specificatii

Star-Light FTBB-60W este un ventilator cu picior care ar putea fi o alternativa interesanta si foarte economica, atunci cand nu ai posibilitatea sa achizitionezi un aparat de aer conditionat. Se descurca foarte bine sa infrunte temperaturile ridicate, avand o putere de 60 W si trei trepte de viteza, setand-o pe cea potrivita nevoilor tale.

Detine elice cu diametrul de 40 cm, fiind prevazut cu timer ce permite prestabilirea activitatii aparatului pe un interval de 450 de minute. Astfel, daca adormi cu el pornit, il poti seta sa se inchida automat, peste noapte.

Parerea clientilor

Clientii se declara foarte incantati de acest ventilator, mentionand faptul ca este si extrem de silentios. Este suficient de puternic, telecomanda este foarte usor de folosit, iar timer-ul functioneaza foarte bine. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Ventilatorul Star-Light FTBB-60W este un aparat foarte eficient, pregatit sa iti readuca confortul de care ai nevoie, chiar la tine acasa. Este foarte usor de montat, suficient de puternic pentru a raci chiar si incaperile ceva mai mare si nu te va deranja fonic. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, intra aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • foarte silentios
  • usor de montat
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *