25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FBWB-60W

Cauti un ventilator eficient la un pret rezonabil? S-ar putea sa fii interesat despre ventilatorul cu picior Star-Light FBWB-60W ce va reprezenta subiectul nostru de discutie in continuare. Este important sa afli cele mai importante aspecte despre produsul vizat, asa ca te asteptam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Este un aparat elegant si simplu, care va fi destul de discret in incaperea unde il vei amplasa. Este de culoare alba si prezinta central butoanele de unde vei porni aparatul. Masoara 390 x 1240 x 430 mm (D x H x W) cu o greutate de 5.4 kg. Va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Specificatii

Star-Light FBWB-60W este un ventilator cu picior ce are o putere de 60 W si trei trepte de viteza, pe care le vei regla dupa bunul plac. Detine elice cu diametrul de 40 cm si trei palete.

Este eficient in a substitui un aparat de aer conditionat, indiferent de incaperea unde il vei aseza, fie si la birou. Se descurca foarte bine, racoreste camera si iti readuce confortul.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca fara el nu ar fi putut dormi noaptea. Este foarte simplu de montat si de reglat, iar indata ce ai terminat, ii poti da drumul. Il recomanda mai departe si sustin ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Ventilatorul Star-Light FBWB-60W este un aparat foarte practic si eficient pe care il recomandam sa il achizitionati cu incredere. Se descurca excelent si infrunta cele mai ridicate temperaturi, iar tu te vei bucura de confortul mult dorit. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte atractiva.

Pareri pe scurt: Star-Light FBWB-60W

9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de ansamblat
  • racoreste eficient incaperea

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *