22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Studio Casa Time Napoli

Studio Casa Time Napoli este un cuptor electric accesibil si destul de eficient, ce poate fi potrivit chiar si pentru persoanele cu un buget mai redus. Te asteptam sa ne urmaresti in continuare si sa afli toate detaliile care te intereseaza pentru a te putea convinge daca este sau nu, produsul pe care il cauti. Doar prin informatie vei reusi sa stabilesti acest lucru, iar noi iti aducem un review cat se poate de obiectiv.

Design

Din punct de vedere estetic, nu as putea spune ca ma impresioneaza in vreun fel, aspectul sau fiind unul cat se poate comun, predominand culoarea argintiu si sticla de culoare neagra de pe usa. Frontal, se afla panoul de comanda destul de banal si usor de utilizat. Masoara 59.5 x 59.5 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 35 kg.

Specificatii

Studio Casa Time Napoli este un cuptor incorporabil prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune un plus de siguranta, dar si o coacere mai rapida si uniforma. Dispune de o capacitate relativ redusa de 59 de litri, dar care totusi iti va permite sa desfasori majoritatea procedeelor culinare.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic mic.

Printre functiile din dotare se numara si timer-ul si grill-ul. Timer-ul supravegheaza atent procesul culinar, pentru ca alimentele sa nu se arda, oprind la timp coacerea. Grill-ul este potrivit pentru bucatile mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior. Puterea acestuia este de 1.2 kW.

De asemenea, cuptorul dispune si de functia de decongelare ce permite decongelarea alimentelor direct scoase de la congelator, in cel mai scurt timp. Totodata, poti jongla si cu incalzirea inferioara si cea superioara, pentru o preparare cat mai adecvata a alimentelor. In plus, ventilatorul va distribui uniform caldura in toata cavitatea cuptorului.

Pentru o buna vizibilitate fara sa mai deschizi usa de fiecare data, a fost implementata iluminarea interioara.

Usa ramane rece pe toata durata coacerii, pentru a preveni eventualele accidente nedorite.

Cuptorul vine insostit de o tava de coacere si un gratar.

Parerea clientilor

Utilizatorii au declarat ca isi fac treaba destul de bine cu ajutorul acestui cuptor si, de cele mai multe ori, chiar le-au depasit asteptarile. Acestia sunt de parere ca este un produs cu care iti poti face treaba foarte bine si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Cuptorul Studio Casa Time Napoli este un model ieftin si practic, cu care utilizatorii isi fac treaba fara probleme. Poate fi achizitionat si de catre cei care nu dispun de un buget prea mare, avand la baza cele mai importante functii. Pentru a consulta si oferta de pret actuala, poti intra aici.

 

8.8

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • pret mic
  • timer
  • grill
  • alimentare electrica

Puncte slabe

  • design comun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *