22 iunie 2024
Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288/NA

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288/NA

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool AKP 288/NA

Atunci cand pui accent cel mai mult pe partea estetica, iti recomandam un cuptor incorporabil cu totul deosebit si anume Whirlpool AKP 288/NA. Nu spunem ca partea de functionalitate ar dezamagi, insa fara doar si poate, principalul punct forte al acestui aparat, fara doar si poate, este design-ul.

Design

Dupa cum am mai spus, design-ul reprezinta un aspect deloc neglijabil in cazul acestui aparat. Este negru, iar recomandat ar fi sa il potrivesti si cu plita in acelasi stil pentru un aspect unitar. Cu siguranta, nu va putea trece neobservat. Frontal, regasim panoul de comanda, care este ceva mai diferit comparativ cu alte modele existente pe piata.

Acesta masoara 59.5 x 59.5 x 56.4 cm ( l x L x A).

Specificatii

Whirlpool AKP 288/NA este un cuptor electric ce inregistreaza o capacitate, nu foarte mare, de 53 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, fiind cea mai buna clasa.

Este prevazut cu 10 functii care vor fi foarte utile.

Sistemul de autocurate Smart Clean te va scapa de o grija in plus.

Functia de decongelare te va ajuta sa poti prepara alimentele direct scoase de la congelator mai repede decat te-ai fi asteptat.

Sistemul de usa rece te va proteja atat pe tine, cat si pe cei mici, impotriva arsurii. Usa este formata din trei straturi, astfel ca la exterior se va mentine rece, iar la interior se va mentine o temperatura constanta.

Timer-ul te va ajuta sa nu uiti de preparate in cuptor pentru a se arde.

Grill-ul este ideal pentru prepararea bucatilor mai mari de carne, in asa fel incat sa devina fragede la interior si imbracate intr-o crusta crocanta la exterior.

Iluminarea interioara va face posibila supravegherea permanenta a procedeului culinar, fara sa mai deschizi usa de fiecare data, pentru a altera coacerea.

Te poti juca cu incalzirea inferioara si superioara, pentru o coacere si o rumenire uniforma.

Cuptorul este prevazut cu un gratar combi si o tava pentru coacere.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest cuptor, iar in acest sens, se pune accent pe modul adecvat de coacere, functiile de baza foarte utile si eficiente, dar si sistemul de usa rece care te va proteja in permanenta. Privind totul din ansamblu, este un cuptor bun, iar clientii considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA, Electric, Grill, 53 l, Clasa A, Negru este o investitie pe care o faci, in primul rand, pentru design. Fiindca intr-adevar principalul punct forte este design-ul. Insa nici la modul de functionare nu sta rau, astfel ca dispune de functiile de baza care sunt foarte eficiente. Vezi o oferta actualizata aici lansata de cei de la eMAG sau aici propusa de catre cei de la Flanco.

 

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • design retro deosebit
  • sistem usa rece
  • functie Smart Clean
  • grill, timer, decongelare, incalzire superioara si inferioara
  • eficienta energetica

Puncte slabe

  • capacitate medie
  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *