25 iulie 2024
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AKZ 6230 NB

Daca inca mai cauti un cuptor incoporabil modern atat din perspectiva design-ului, cat si a functiilor de care dispune, atunci trebuei sa faci cunostinta cu acest model de cuptor incoporabil Whirlpool AKZ 6230 NB care te va impresiona. In continuare, ii vom face o analiza atenta pentru a iti lamuri toate eventualele nedumeriri.

Design

Cuptorul Whirlpool AKZ 6230 NB este prevazut cu un design foarte elegant si modern, care va reda un aer aparte bucatariei tale. Este de culoare argintiu cu negru, iar daca inca nu ti-ai achizitionat nici plita, atunci ti-am recomanda sa o alegi in aceleasi tonuri de culori, pentru un aspect unitar.

In partea de sus, observam un display LCD ce iti va reda informatii referitoare la procesul de coacere.

Cat despre dimensiuni, produsul masoara 59.5 x 59.5 x 56.4 cm ( l x l x A).

Specificatii

Whirlpool AKZ 6230 NB este un cuptor incorporabil electric ce inregistreaza  capacitate de 65 de litri, suficienta pentru a intreprinde cam orice activitati culinare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, prin urmare este si un cuptor economic din perspectiva consumului de resurse.

Fiind alimentat electric, va garanta un plus de siguranta, dar si o aprindere mai facila si o coacere rapida si uniforma.

Cuptorul este prevazuta cu Tehnologia 6th Sense. Aceasta tehnologie presupune adaptarea automata a functiilor si sistemelor, totodata corelandu-se cu datele preluate de la alimentele pe care deja le-ai introdus in cuptor. In acest fel, se va reusi monitorizarea energiei absorbite de produsele ce trebuie gatite, dar si modificarea condintiilor de la interior, ce se datoreaza factorilor externi. In acest fel, conditiile optime pentru un proces culinar cat mai eficient, vor fi restabilite in cel mai scurt timp posibil.

Desigur, sunt prezente si alte functii inteligente.

Ready 2 Coook este eficient pentru a inlatura necesitatea preincazirii, bineinteles, in cazul alimentelor a caror gatire face posibil acest lucru. In acest fel, vei economisi cu pana la 25% din timpul de gatit si 20% energie

Maxi Cooking este functia perfecta pentru bucatile de carna mai mari, care in mod normal ar exista riscul de a se usca la interior. Cu aceasta functie, vei obtine preparate fragede la interior si crocante la exterior. Acest lucru este posibil prin incalzirea superioara intr-o proportie de 75%, iar inferioara 25%.

Turbo grill are capacitatea de a grabi rumenirea preparatelor, distribuind in mod uniform caldura, folosind simultan si gratarul si ventilatorul.

Functia de decongelare va face mult mai facila decongelarea alimentelor, chiar direct scoase de la congelator. Nu va mai fi nevoie sa astepti un timp indelungat pentru a prepara alimentele congelate, o poti face chiar in cateva minute.

Cook 3 este tehnologia ce face psoibilia gatirea a trei feluri de mancare in acelasi timp, fara ca mirosurile si aromele sa se amestece.

Sistemul Soft-Closing este incorporat in usa si impiedica trantirea acesteia.

Autocuratarea catalitica transforma reziduurile in cenusa, la o temperatura foarte mare, fiind absorbita de peretii lateriali ai cuptorului care sunt prevazuti cu panouri speciale.

Gratarele telscopice fac posibila manipularea facila a alimentelor in afara ariei unde se afla aerul fierbinte.

Consumul de energie pe ora este de 085 kW, iar alimentarea este de 230/50 V/Hz.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de acest cuptor, prin prisma design-ului, dar si al modului de functionare. Coacerea este excelenta, insa mai intai de toate, recomandat ar fi sa citesti cartea pentru a sti cu exactitate cum functioneaza pentru rezultatele dorite. Acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB, Electric, 6th Sense, MF16, 65 l, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Design Absolute, Negru este un electrocasnic foarte interesant ca aspect exterior, dar si ca functii si tehnologii. Functioneaza in parametrii optimi, beneficiaza de tot felul de optiuni eficiente menite sa iti usureze munca. Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

Review pe scurt: Whirlpool AKZ 6230 NB

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • functii inteligente
  • autocuratare catalitica
  • consum redus
  • design ultra modern

Puncte slabe

  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *