19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Bucura-te in fiecare dimineata de o cafea proaspata si aromata cu ajutorul espressor-ului automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B despre care vom discuta in cadrul acestui review. Promite sa fie un aparat de nadejde, de care utilizatorii au fost foarte multumiti, insa, ca de fiecare data, inainte de toate, te asteptam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre el.

Design

Dispune de un design foarte modern, carcasa fiind neagra. Frontal, regasim panoul de control, prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite. Dimensiunile aparatului sunt de 28.5 x 37.5 x 36 cm (W x D x H) si cantareste 10 kg.

Specificatii

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este un espressor automat ce are o putere de 1450 W, fiind ideal pentru prepararea bauturilor precum espresso sau cappuccino. Capacitatea rezervorului de apa este de 1.8 litri,iar compartimentul pentru cafea are o capacitate de 200 g.

Poti alimenta aparatul atat cu cafea sub forma de boabe, cat si cu cafea macinata.

Aparatul este prevazut cu tehnologia CRF ce se refera la existenta unui sistem compact, fara tuburi, prin intermedul carora boabele de cafea sunt macinate foarte rapid, pastrand in acelasi timp aroma cafelei.

Boilerul din dotare poate fi detasat foarte usor, astfel incat sa poti curata eficient aparatul chiar si in zonele dificile.

Dupa o anumita perioada de timp de cand aparatul nu a mai fost pus in functiune, acesta se va opri automat.

In plus, este prevazut si cu sistem anticalcar si functia de autocuratare.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un produs fiabil, foarte eficient si usor de utilizat. Cafeaua pe care o obtin de fiecare data este absolut delicioasa, iar aparatul asigura o flexibilitate destul de mare. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Espressor-ul DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este un aparat foarte eficient, un real ajutor pentru prepararea celei mai aromate cafele. Clientii au confirmat aceste aspecte si se declara absolut multumiti de aparat, admirandu-i fiabilitatea. Aici poti gasi si o oferta de pret actualizata.

 

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • fiabilitate mare
  • oprire automat
  • functie de autocuratare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *