25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AD54240+

Arctic AD54240+ reprezinta o varianta de frigider cu doua usi, destul de incapatoare si ieftina. As spune ca este un model simplu, fara tehnologii sofisticate, dar care este capabil sa mentina alimentele in conditii optime pentru o prospetime indelungata. In continuare, vom discuta pe larg despre acest frigider pentru a verifica daca este in conformitate cu asteptarile tale.

Design

Din punct de vedere estetic, nu se remarca in mod deosebit, carcasa fiind destul de simpla, de culoare alba. Cele doua usi sunt prevazute cu manere orizontale, deschiderea standard fiind pe partea drepta. Insa, fiind reversibile, poti monta usile dupa necesitate.

Specificatii

Arctic AD54240+ este un frigider cu doua usi ce pune la dispozitie o capacitate totala de 223 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 226 kWh.

Are la baza sistem de racire static, bazat pe conducte prin care circula agentul termic. Acest sistem are capacitatea de a raci peretii si automat temperatura din interiorul frigiderului, iar din congelator va scadea. Ei bine, avand in vedere ca nu dispune de sistem de racire No Frost, este probabil sa apara picaturi de apa pe peretii frigiderului. Acestea sunt rezultatul unui condens cauzat de introducerea alimentelor la temperatura mai ridicata.

Poti modifica temperatura din interiorul frigiderului, prin intermediul termostatului pe care il vei roti. Acesta este amplasat in partea de sus.

Frigiderul propriu-zis este localizat in partea de jos, ofera o capacitate de 177 litri si are o organizare destul de simpla. Prezinta un compartiment inchis unde vei depozita fructele si legumele, iar mai sus, exista 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, care prezinta margine de protectie la zona de contact. Usa este prevazuta si ea cu trei suporturi din plastic care vor permite depozitarea sticlelor, borcanelor, recipientelor mici si asa mai departe.

Congelatorul dispune de o capacitate de 46 litri, o valoare rezonabila, astfel ca iti va permite sa depozitezi pachetre cu mancare, caserole, foi de placinta, verdeturi si asa mai departe. Capacitatea de congelare in decursul unei zile este de 4 kg.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un produs pe care se bazeaza, fiindca pana in mometnul de fata le-a demonstrat eficienta. Sustin ca este potrivit pentru o familie cu 2-3 persoane, pastreaza bine alimentele si nu au intampinat probleme. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Arctic AD54240+ este un frigider ieftin, dar care se descurca foarte bine, ceea ce i-a multumit pe deplin pe utilizatori. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru inlocuirea vechiului frigider, ce nu presupune o investitie foarte mare, iar aici poti gasi o oferta rezonabila.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • raceste eficient
  • destul de incapator
  • economic
  • pret mic

Puncte slabe

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *