25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Daewoo RCW-402

Cand vine vorba de curatenie, cu siguranta ai nevoie de electrocasnice eficiente care sa iti usureze munca. De aceea, vrem sa iti facem cunostinta cu un aspirator interesant si anume Daewoo RCW-402, pe care utilizatorii l-au apreciat foarte mult, ceea ce ne-a determinat sa il testam.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design placut, foarte modern, carcasa fiind de culoare albastra. Central, se afla un maner foarte comod care te va ajuta sa ridici aspiratorul mai usor. Dimensiunile acestuia sunt de 48.5 cm latime, 30 cm inaltime si 34.5 cm adancime, avand o greutate de 7.2 kg.

Specificatii

Daewoo RCW-402 este un aspirator cu filtrare prin apa, recipientul respectiv oferind o capacitate de 4 litri. Cum functioneaza filtrarea prin apa? In principiu, praful adunat din casa este colectat in rezervorul special, iar aerul evacuat de aspirator este mai curat decat in cazul filtrarii uscate.

Totodata, functia de suflare este eficienta in indepartarea prafului si a mizeriei in locurile greu accesibile.

Functia de aromatizare presupune ca aerul eliminat in urma aspirarii sa aiba un miros placut.

Aspiratorul Daewoo RCW-402 ofera posibilitatea selectarii nivelului de putere, pe 4 nivele, atat puterea de aspirare, cat si cea de suflare.

Recipientul unde este colectata murdaria in apa este foarte usor de detasat si de golit.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 75 dB, un nivel rezonabil.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute, sustinand ca intr-adevar aparatul aspira eficient intreaga locuinta. Avand in vedere ca este prevazut cu recipient de apa de 4 litri, au observat si facptul ca este putin mai greu decat alte aspiratoare. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul Daewoo RCW-402 reprezinta un real ajutor in orice locuinta pentru ca isi face treaba in parametrii optimi, fiind destul de usor de manevrat si foarte simplu de intretinut. Functioneaza in parametrii optimi, iar din punctul meu de vedere, pretul cu care vine la pachet este unul rezonabila, iar aici il poti verifica.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • aspirare eficienta
  • filtrare prin apa
  • capacitate mare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *