23 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool WWDC 9716

Achizitionarea unei masini de spalat rufe cu uscator poate fi una dintre cele mai bune alegeri, cu atat mai mult atunci cand locuiesti intr-un aparatament si nu dispui de suficient spatiu pentru a intinde rufele. Insa, ramane sa alegi modelul potrivit, iar noi suntem aici pentru a iti face cunostinta cu fiecare produs care te-ar putea interesa. In acest sens, vom discuta despre masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 si astfel ai ocazia sa ii cunosti potentialul.

Design

Masina este prevazuta cu un design absolut modern si elegant, care se va remarca indiferent de locul unde va fi amplasata. Frontal, se afla display-ul LED ce va afisa informatii referitoare la ciclul de spalare inclusiv timpul ramas, butonul rotativ si cuva pentru detergent. Masoara 59.5 cm latime, 84 cm inaltime si 60.5 cm adancime, avand o greutate de 75 kg.

Specificatii

Whirlpool WWDC 9716 este o masina de spalat rufe cu uscator ce ofera o capacitate de 9 kg la spalare si 7 kg la uscare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, insa este absolut normal ca o masian de spalat rufe cu uscator sa inregistreze un consum mai mare.

Viteza maxima de centrifugare este de 1600 rpm, ceea ce va asigura o stoarcere si uscare foarte buna a hainelor.

Gratiei tehnologiei al 6 lea simt, rezultatele obtinute vor fi pe masura. In plus, va obtine si economii cu resursele utilizate, iar hainele vor fi curatate eficient, culorile pastrandu-si stralucirea.

Tehnologia Wool Excellence se adreseasza hainelor in lana, asigurand o ingrijire corespunzatoare, protejand tesatura.

Tehnologia Wave Motion vizeaza spalarea la temperatura de 15 grade Celsius, obtinand o eficienta similara spalarii la 40 de grade Celsius. Astfel, culorile isi vor mentine intesitatea un timp indelungat.

Masina este dotata cu 8 programe care se adreseaza atat tipului de material cum ar fi bumbac, lana etc, dar si nevoilor speciale ce se refera la hainele colorate, delicate si asa mai departe.

Poti opri oricand masina pentru a adauga hainele pe care ai uitat sa le pui in cuva inca de la inceput. In plus, aceasta nu poate fi dereglata in timpul functionarii gratie sistemului de siguranta impotriva copiilor.

Ai posibilitatea de a selecta ora de incepere a spalarii gratie functiei de programare intarziata.

Este o masina destul de silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot inregistrat la spalare este de 54 dB, iar la centrifugare de 83 dB.

Parerea clientilor

Clientii au fost foarte multumti de aceasta masina de spalat rufe si declara ca este suficient de incapatoare, iar cu ajutorul sau au scapat de problema umiditatii din casa. In plus, au mai observat ca hainele nu capata un miros neplacute dupa uscare, iar daca selectezi programul potrivit de fiecare data, tesatura nu va fi in pericol. Considera, totodata, raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Whirlpool WWDC 9716 este un model de masina de spalat rufe cu uscator la care poti apela de fiecare data cu toata increderea, fiindca este incapatoare si se descurca foarte bine. De asemenea, este silentioasa, usor de programat, iar clientii sunt foarte multumiti de ea. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala.

 

9.6

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • incapatoare
  • silentioasa
  • prevazuta cu uscator

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *