19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

DeLonghi EC221.W

DeLonghi EC221.W este un aparat interesant care te va ajuta in fiecare dimineata sa te delectezi cu o cafea aromata si proaspata. Indiferent ca alegi sa il folosesti acasa sau la birou, in egala masura te vei bucura de eficienta sa. Asa ca, iti propunem sa vezi despre ce este vorba si sa te convingi de calitatea sa.

Design

Este un aparat foarte placut din punct de vedere estetic, carcasa fiind alba in combinatie cu negru. Frontal, se afla panoul de control de unde vei realiza toate setarile dorite. Dimensiunile aparatului sunt de 24 x 27 x 30.5 cm (W x D x H).

Specificatii

DeLonghi EC221.W este un espressor manual prevazut cu o putere de 1100 W si o capacitate a rezervorului de apa de 1 litru. Aparatul poate fi alimentat atat cu cafea macinata, cat si cu pad cafea.

Cappuccino System are capacitatea de a mixa aburului, aerul si laptele, astfel incat rezultatul final va fi o spuma foarte cremoasa, densa, pentru un cappuccino absolut delicios.

Dupa 20 de minute de inactivitate, aparatul se va opri automat, in acest mod reducand consumul de energie.

Rezervorul de apa si tava este detasabila astfel ca va fi foarte usor sa cureti aparatul.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si declara ca prepara o cafea absolut delicioasa, evident, cu conditia sa adaugi cafea de calitate. Spuma este densa si foarte delicioasa, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

DeLonghi EC221.W este un espressor interesant, care din punctul meu de vedere, este foarte eficient pentru uz casnic. Personal, l-as achizitiona si pentru a il lua la serviciu, fiind usor de utilizat si de intretinut. In plus, aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

 

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • spuma densa
  • usor de intretinut
  • pret rezonabil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *