24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samus SW060A+

Samus SW060A+ reprezinta unul dintre cele mai ieftine frigidere minibar de pe piata, pana in acest moment. Este aparatul ideal pentru camere de camin ori chiar camere de hotel, pensiuni sau chiar garsoniere, unde spatiul reprezinta o problema si nu ai nevoie de un aparat frigorific prea mare. De aceea, te invitam sa vezi despre ce este vorba in acest review si sa te convingi daca produsul te avantajeaza sau nu.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, avand o carcasa alba. Prezinta o usa cu maner incorporat, ce are deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reveversibila, o poti monta pe partea pe care doresti.

Dimensiunile acesteia sunt destul de reduse, astfel ca masoara numai 51 x 44 x 47 cm (l x L x A).

Specificatii

Samus SW060A+ ofera un volum de 44 litri, avand un sistem de racire static, bazat pe conducte prin care circula agentul termic. Rezinta o metoda clasica pe care o regasim la aparatele frigorifice ieftine.

In interiorul acestuia, regasim un raft metalic foarte rezistent, iar in partea de sus se afla un congelator mic. Aici poti raci foarte rapid beri, caserola cu inghetata si asa mai departe.

Este incadrat in clasa de eficienta enegetica A+ inregistrand un consum eneregetic anual de 110 kWh.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un frigider minibar foarte util, de care personal sunt multumiti. Sustin ca este foarte silentios, si se descurca foarte bine. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Samus SW060A+ este un frigider minibar eficient, ce isi face treaba in parametrii optimi, iar partea interesanta este ca vine la pachet cu o oferta foarte accesibila, pe care o poti verifica aici. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat, iar clientii sunt de aceeasi parere.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • pret mic
  • dimensiuni reduse
  • racire eficienta

Puncte slabe

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *