22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

DeLonghi Magnifica ESAM3000B

Un espressor automat iti poate fi de mare folos, rasfatandu-te in fiecare dimineata cu o cafea proaspata si aromata. Pentru ca stim ca pe piata exista o multitudine de variante, atunci iti recomandam sa cunosti fiecare produs indeaproape pentru a iti putea forma o parere cat mai obiectiva. In continuare, vom discuta despre espressor-ul automat DeLonghi Magnifica ESAM3000B pentru a ii verifica eficienta si functiile cu care este prevazut.

Design

Incepem analiza produsului cu partea estetica si discutam un model foarte elegant si modern, ce are o carcasa de culoare neagra. Frontal se afla panoul de comanda de unde vei realiza toate setarile necesare. In ceea ce priveste dimensiunile produsului, acesta masoara 28.5 x 37.5 x 36 cm ( W x D x H) si cantareste 10 kg.

Specificatii

DeLonghi Magnifica ESAM3000B este un espressor manual cu o putere de 1450 W, fiind ideal pentru prepararea cafelei sau cappuccino. Rezervorul din dotare pe care il vei alimenta cu apa are o capacitate de 1.8 litri.

Compartimentul de cafea ofefra o capacitate de 200 de grame. Poti adauga atat cafea boabe, cat si cafea macinata.

Functia de incalzire instantanee este extrem de utila, vizand incalzirea cavitatii interioare in timp real, pentru prepararea cafelei espresso.

Aparatul este prevazut cu 13 setari de rasnire si permite reglarea granulatiei cafelei, selectarea cantitatii de apa si selectarea cantitatii de apa.

Dupa o anumita perioada de inactivitate, aparatul se opreste automat.

Atat rezervorul de apa, cat si tava sunt detasabile, putand fi curatate foarte usor.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca destul de rapid cafeaua este pregatita, accesoriile se spala la o perioada destul de mare de timp de aproximativ 10 zile, este foarte fiabil si foarte usor de utilizat. In principiu, nu i-au identificat inconveniente, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

DeLonghi Magnifica ESAM3000B este un espressor foarte util si eficient care se descurca foarte bine. Prepara cafeaua exact pe gustul tau, desigur, tu va trebui sa intervii pentru reglarea setarilor, in functie de preferinte. Pentru mai multe parerri si o oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

 

9.4

Pret

8.8/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • design elegant
  • oprire automata
  • 13 setari de rasnire
  • autocuratare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *