19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

DeLonghi EC221.R

Rasfata-te in fiecare dimineata cu o cafea delicioasa, exact pe gustul tau. Dar pentru a avea parte de aceasta cafea mult dorita, ai nevoie de un aparat pe masura. Iti recomandam sa afli mai multe detalii si depsre espressor-ul manual DeLonghi EC221.R pentru a verifica daca este sau nu, produsul capabil sa atinga toate asteparile tale. Pentru ca fiecare client este diferit si fiecare avem alte standarde, nu ramane decat sa te convingi singur.

Design

Aparatul este prevazut cu o carcasa simpatica, de culoare rosie. Frontal, se afla panoul de comanda prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite. Masoara 24 x 27 x 30.5 cm (W x D x H) si cantareste 3.3 kg.

Specificatii

DeLonghi EC221.R este un espressor manual ce are o putere de 1100 W, fiind prevazut cu o capacitate a rezervorului de apa de 1 litru. Poti alimenta espressor-ul atat cu cafea macinata, cat si cu cafea pad.

Rezevorul de apa este detasabil, ceea ce iti va asigura un plus de confort atunci cand va trebui sa il alimentezi sau sa il cureti.

Poti prepara atat cafea, cat si cappuccino. Datorita Sistemului Cappuccino aburul, aerul si laptele vor fi mixate, rezultand astfel o spuma cremoasa si densa.

Dupa 20 de minute de nefunctionare, aparatul se va opri automat.

Parerea clientilor

Clinetii sustin ca este o achizitie buna, iar cafeaua pe care o prepara acest aparat este delicioasa. De asemenea, este foarte usor de folosit si de curatat si considere raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

DeLonghi EC221.R este un model de espressor foarte simpatic, potrivit atat acasa, cat si la birou. Cafeaua si esppresso preparate sunt foarte delicioase, iar clientii confirma aceste lucruri. In plus, aici poti beneficia de o reducere de pret buna.

 

9.1

Pret

8.7/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • sistem cappuccino
  • functie oprire automata
  • sistem anti-picurare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *