19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal Home Bread Baguette PF610138

Achizitioneaza cu incredere o masina de paine practica si eficienta, ideala in orice bucatarie. De aceasta data, vom discuta despre masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138 care ofera o flexibilitate deosebita, insa mai multe detalii vom prezenta in continuare, pentru ca dorim sa realizam un review complet, din aproape in aproape, astfel incat tu, in calitate de cititor, sa iti poti forma o parere cat mai obiectiva despre produsul in sine.

Design

Masina este prevazuta cu o carcasa placuta, de culoare alba. Frontal, regasim amplasat panoul de comanda digital, de unde vei realiza toate setarile dorite si vei alege programul de coacere.

Specificatii

Tefal Home Bread Baguette PF610138 este o masina de paine ce ofera o capacitate generoasa de 1500 g, prevazuta cu trei setari de rumenire, in functie de preferintele fiecaruia. Astfel, poti obtine o crusta mai croncata sau frageda. Important de stiut este faptul ca poti opta pentru prepararea painii sub forma a trei gramaje diferite: 750 g, 1000 g si 1500 g. In acest fel, vei evita sa faci risipa de materiale preparand mai multa paine decat ai putea manca.

Masina este dotata cu 16 programe de coacere dintre care 9 sunt speciale pentru diverse retete de paine, 3 programe pentru baghete, un program pentru prepararea aluatului, un program pentru placinta, un program pentru gem si un program pentru paste.

Programarea intarziata este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai importante si eficiente functii pentru ca iti permite setarea orei cand doresti ca masina sa inceapa prepararea painii.

Functia de mentinere la cald este si ea eficienta, pentru ca va pastra painea calda pana o vei servi.

Masina estre prevazuta cu lingura, carlig, cana de masurat si doua palete pentru amestecare.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca sunt foarte multumiti de produs pentru ca prepara foarte bine painea si s-au obisnuit destul de rapid cu el. Important este sa urmariti cu atentie manualul de utilizare, iar retetele vor fi extrem de utile pentru a obtine rezultatele garantate. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este faorte bun.

Concluzie

Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138 este un produs care consider ca merita achizitionat, foarte util in orice bucatarie. Incercand o multitudine de retete, de fiecare data, masina nu m-a dezamagit. Cel mai interesant este ca poti prepara si alte lucruri in afara de paine. Aici te invitam sa descoperi o oferta de pret rezonabila.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • 16 programe
  • programare intarziata
  • functie de mentinere la cald

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *