19 mai 2024
Aspirator cu sac Electrolux EUO93DB

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EUO93DB este un aspirator cu sac ce ofera o putere de aspirare foarte buna reusind sa asigure o aspirare eficienta intregii locuinte. Poate fi o alternativa inspirata de luat in calcul, insa mai multe informatii va vom prezenta in cele ce urmeaza.

Aspiratorul cu sac Electrolux EUO93DB este prevazut cu o putere de 700 W reusind sa indeparteze cu succes murdaria atat de pe suprafata podelelor dure, cat si din covoare. Dispune de variator de putere prin intermediul caruia puteti regla puterea de aspirare in functie de suprafata pe care o veti aspira. De asemenea, dispune de sac ce ofera o capacitate generoasa de 5 litri unde este colectata intreaga murdarie. La puterea de aspirare foarte buna contribuie si peria Flow Motion Silent care dispune de orificiu de evacuare, fluxul de aer fiind optimizat, imbunatatind astfel performantele. Tehnologia Silent Air Technology asigura si un mod de functionare silentios aparatului, pentru ca activitatea in sine sa fie una mai placuta, inregistrand in acest sens 65 dB.

Un alt avantaj important al acestui produs se refera la filtrul Allergy Plus, care are capacitatea de a purifica aerul, eliminand alergenii, praful si paraticulele de poluare din locuinta. Acest filtru se poate detasa si poate fi spalat fara probleme pentru a fi refolosit.

Cablul de alimentare are o lungime de 9 metri, astfel ca raza de operare ajunge pana la 12 metri, beneficiind si de derulator automat de cablu pentru o stocare eficienta. Rotile de transport de dimensiuni mari fac mai usor de transportat aparatul, putand trece si peste obstacole mai mari. In plus, vine la pachet si cu o serie de accesorii ce va vor ajuta

Electrolux EUO93DB accesorii

Dimensiunile acestui model de aspirator sunt de 50.2 cm adancime, 30.7 cm latime si 25.5 cm inaltime, avand o greutate de 8.13 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Electrolux EUO93DB este un aspirator cu sac foarte bun, ce ofera o putere de aspirare mare, indepartand murdaria de pe orice fel de suprafete. Clientii sunt extrem de incantati de performantele acestuia, declarand ca isi face treaba excelent, asa cum se si asteptau. De asemenea, sustin ca accesoriile din dotare sunt de foarte mare folos, iar aparatul este usor de manevrat. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul extrem de bun.

Aspirator cu sac Electrolux EUO93DB

Review pe scurt: Electrolux EUO93DB

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare mare
  • Capacitate de colectare mare
  • Filtru antialergic
  • Functionare destul de silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *