25 iulie 2024
Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RB37J5000SA/EF este o combina frigorifica destul de spatioasa si bine organizata ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele tale sa ramana proaspete mai mult timp. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF ofera o capacitate totala de 367 de litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 314 kWH.

Fiindca beneficiaza de tehnologia No frost, gheata  nu se va putea depune in interiorul sau, mentinand o temperatura constanta in tot interiorul aparatului. La racirea constanta a interiorului combinei contribuie si tehnologia All Around Cooling, aerul fiind eliberat prin mai multe deschideri la nivelul fiecarui raft. In plus, sistemul de iluminare ajuta la buna vizibilitate asupra continutului.

Alte functii interesante cu care combina a fost prevazuta se refera la cea de super congelare ce ajuta la congelarea mai rapida, precum si cea de vacanta care asigura un consum energetic mai mic, insa trebuie sa fiti siguri ca nu va  mai umbla nimeni la frigider in absenta voastra.

Samsung RB37J5000SA/EF interior

Frigiderul combinei frigorifice Samsung RB37J5000SA/EF este prevazut cu o capacitate de 269 litri si este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine chiar si articole mai voluminoase, un compartiment pentru vegetale, dar si un compartiment pentru peste si alte alimente. Usa dispune de patru suporti din plastic unde puteti depozita oua, borcane, sticle si asa mai departe.

Congelatorul combinei Samsung RB37J5000SA/EF prezinta o capacitate de 98 de litri si este prevazut cu trei compartimente inchise, ce permit depozitarea alimentelor in functie de originea lor pentru a nu mai imprumuta mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 kg.

Combina beneficiaza de un design modern, carcasa fiind de culoare argintie. Manerele usilor sunt incorporate, oferind aparatului un plus de eleganta. Ca si accesorii, beneficaiza de suport pentru oua si tava pentru gheata.

Autonomia acesteia este de 19 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, nu veti avea de ce sa va faceti griji.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 59.5 cm latime, 67.5 cm adancime si 201 cm inaltime, avand o greutate de 70 de kg.

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung RB37J5000SA/EF este un model de combina frigorifica foarte interesant, spatios si bine organizat, asigurand conditiile optime pentru o depozitare sigura a alimentelor. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este exact ceea ce aveau nevoie, principalele avantaje fiind capacitatea generoasa, modul silentios de functionare si design-ul placut. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Samsung RB37J5000SA/EF

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Functii

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Organizare interioara buna
  • Functie Holiday, super congelare
  • Sistem No Frost

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *