13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Electrolux ZB3106

Electrolux ZB3106 este un aparat excelent si foarte laudat de catre cumparatori, fapt pentru care mi-a atras atentia si am dorit sa il testez. Te invitam sa ne urmaresti  in continuare si sa afli cele mai importante si utile informatii pentru a iti putea  forma o parere cat mai obiectiva despre produs si sa descoperi daca intr-adevar acopera si nevoile tale.

Design

In ceea ce priveste design-ul aparatului, acesta prezinta o carcasa foarte moderna si eleganta, iar dincolo de latura estetica, este si foarte confortabil si usor de manevrat. Butoanele  de control sunt  amplasate foarte bine, pentru ca ai intotdeauna un acces simplu si rapid la ele. In plus, are o greutate de doar 3.15 kg, ceea ce il face destul de usor de utilizat si de ridicat, iar datorita dimensiunilor sale nu va ocupa nici foarte  mult spatiu de depozitare, asa cum se intampla de regula cu aspiratoarele clasice.

Specificatii

Electrolux ZB3106 este un aspirator vertical multifunctional potrivit pentru aspirarea uscata fiind eficient atat pentru colectarea murdariei de pe suprafete dure precum parchet, gresie si asa mai departe, cat si pentru curatarea prafului de pe mobila, tapiterii etc. Gratiei bateriei TurboPower cu litiu, aparatul va avea o putere mare un timp indelungat. Comparativ cu bateriile nichel, aceasta functioneaza pentru un timp de doua ori mai mare. Incarcarea completa a bateriei dureaza doar 3 ore, iar autonomia aparatului este de 30 de minute in conditiile utilizarii economice, adica pentru suprafate dure, viteza inferioara si farar functia BrushRollClean. In momentul in care aspiratorul are nevoie de reincarcare, acesta va semnala prin intermediul unui indicator special.

Tehnologia EasySteer permite manevrarea aparatului la 180 de grade, peria fiind special conceputa si rotile suficient de mari pentru a asigura o flexibilitate excelenta. Avand doua trepte de putere, poti adapta aaspirarea  in functie de tipul suprafetei pe care doresti sa o cureti.

Unitate de mana Electrolux ZB3106

Atunci cand vrei sa cureti o suprafata mica cum ar fi o canapea sau o comoda, poti detasa unitatea de  mana foarte usor permitand curatarea cu un minim de efort. Mai mult decat atat, gratie tehnologiei BrushRollClean nu te vei mai confrunta cu problema firelor de par sau a scamelor atasate in perie. Aceasta tehnologia se va ocupa de mica problema, iar tu va fi nevoie doar sa apesi pe o pedala.

 

In plus, gratie iluminarii LED DustStpotter, intregul proces de curatenie va fi optimizat, iar tu vei avea o mai buna vizibilitate chiar si in locuri mai dificile, precum cele aflate sub mobila. In acest fel, te  vei asigura ca ai curatat eficient praful si murdaria din zonele mai putin vizibile.

Iluminare LED Electrolux ZB3106

Capacitatea de coelctare a recipientului este de 0.5 litri, iar pe cea mai puternica treapta de putere, nivelul zgomotului nu depaseste 79 dB.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca sunt placut surprinsi de acest aparat, iar principalul avantaj al acestuia se refera la faptul ca este extrem de confortabil si usor de folosit. De asemenea, lumina LED este foarte utila, iar orice scama sau firimitura de pe podea, devine vizibila. Autonomia este si ea una suficeint de mare pentru nevoile lor, aspira excelent orice tip de murdarie si face fata oricarui tip de suprafete. Sunt foarte multumiti de alegerea facuta, recomanda cu toata increderea produsul si apreciaza raportul caltiate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul Electrolux ZB3106 este un model foarte bun, pe care il recomandam cu drag. Isi face treaba foarte bine, este destul de puternic, usor de manevrat si asigura un grad de confort ridicat. Faptul ca nu mai depinzi de cablul de alimentare constituie un mare avantaj, iar clientii confirma aceste aspecte. Din punctul meu de vedere, merita fiecare banut, iar aici gasesti oferta de pret actualizata.

 

Pareri pe scurt: Electrolux ZB3106

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Functii

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Confortabil si foarte usor de manevrat
  • Unitate de mana
  • Tehnologia BrushRollClean si EasySteer
  • Lumina LED pentru o mai buna viziblitate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *