25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Bosch KIV38X20

Bosch KIV38X20 este un model de combina frigorifica incorporabila ce poate  fi integrata cu usurinta in mobilier, oferind un aspect elegant si uniform. In continuare, vom analiza acest model si vom explica toate specificatiile acesteia pentru a verifica daca este produsul cel mai potrivit nevoilor tale.

Design

In acest caz, design-ul este cel mai putin important tocmai pentru ca discutam despre o combina incoporabila. Odata integrata in mobilier, aceasta nu va mai fi vizibila, iar bucataria va capata un aspect uniform. Dimensiunile combinei sunt de 177 cm inaltime, 54 cm latime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 58 de kg.

Specificatii

Bosch KIV38X20 este o combina frigorifica incoporabila prevazuta cu o capacitate totala de 277 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+,ceea ce inseamna un consum energetic anual de aproximativ 290 kWh.

Dispune de sistem de dezghetare automat doar la nivelul frigiderului, in timp ce la nivelul congelatorului sistemul de dezghetare este manual, astfel ca periodic va fi nevoie de dezghetarea si curatarea acestuia.

Frigiderul combinei Bosch KIV38X20 pune la dispozitie o capacitate de 217 litri si este prevazut cu 5 rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce asigura o sustinere eficienta chiar si vaselor mai voluminoase. In partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume ce vor mentine vegetalele in cele mai bune conditii pentru a pastra proaspete un timp indelungat. De asemenea, este prezent si un compartiment pentru branzeturi, dar si un suport special unde poti aseza sticlele in pozitie orizontala. Usa frigiderul este si ea prevazuta cu 5 rafturi din plastic, unde poti aseza sticle, borcane, recipiente de  mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Bosch KIV38X20 ofera o capacitate de 60 de litri si este organizat cu ajutorul a trei rafturi inchise, ce iti vor permite sa depozitezi alimentele in functie de natura lor, astfel incat sa nu imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3 kg. In plus, detine si o tava pentru formarea cuburilor de gheata.

Autonomia combinei ajunge pana la 13 ore, timp in care in cazul unei probleme cu alimentarea electrica, nu vei avea de ce sa iti faci griji. In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, acesta nu depaseste 40 dB, o valoare insuficienta pentru a crea un real disconfort acustic.

Pareri de la clienti

Clientii actuali au declarat ca este o alegere excelenta, fiind suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte silentioasa. De asemenea, sustin ca raceste eficient toate alimentele depozitate in interior, iar  compartimentarea este una foarte bine gandita. O recomanda mai departe  cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Bosch KIV38X20 este un model al carui avantaj suprem se refera la posibilitatea incorporarii in mobila de bucatarie. In general, isi face treaba eficient, este silentios si foarte bine compartimentat, iar clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta. In plus, aici gasesti o oferta de pret actualizata.

 

Review pe scurt: Bosch KIV38X20

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compartimentare eficienta
  • Functionare silentioasa
  • Suport pentru sticle

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *