24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

Savureaza in fiecare dimineata cea mai delicioasa cafea preparata in stilul caracteristic. Dar pentru ca rezultatele obtinute sa fie si cele scontate, iti prezentam un aparat cu totul senzational si anume DeLonghi Nespresso Lattissima Touch. Cu siguranta este capabil sa indeplineasca toate cerintele si sa multumeasca toate preferintele. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu un design compact si modern, carcasa fiind de culoare neagra. In partea superioara, se afla panoul de control tactil cu alerte luminoase, de unde vei seta tipul de cafea dorit. Dimensiunile aparatului sunt de 17.22 x 32 x 25.78 cm (W x D x H) si cantareste 4.5 kg.

Specificatii

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch este un espressor automat ce ofera o putere de 1300 W si o capacitate de 0.9 litri. Poti prepara cu ajutorul sau capuccino, latte macchiato, espresso, cafea ori chiar cafea cu lapte.

Poti foarte usor sa prepari espresso cu spuma densa si bogata, chiar la tine acasa. Dupa ce ai incheiat activitatea, poti detasa recipientul de lapte si il poti depozita in frigider.

Acest espressor deosebit permite prepararea a 6 tipuri de bauturi espresso diferite.

In cazul in care uiti sa opresti aparatul, nicio problema. Dupa 9 minute de inactivitatea, aparatul se va opri automat.

De asemenea, iti permite programarea pornirii sau opririi aparatului, de la 30 de minute pana la 8 ore. Astfel, in fiecare dimineata, poti merge in bucatarie fiindca te va astepta o cafea calda si delicioasa.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt foarte incantati de eficienta acestui aparat si nici nu s-au asteptat la o calitatea inferioara. Sustin ca prepara o cafea absolut delicioasa, iar faptul ca poate fi programat pentru ei constituie un mare avantaj. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

DeLonghi Nespresso Lattissima Touch este un espressor interesant, pe care il recomandam cu toata increderea, fiindca a trecut toate testele, chiar si a celor mai pretentiosi. Este usor de utilizat, iar cafeaua obtinuta este, fara doar si poate, absolut delicioasa, in conditiile in care o poti prepara exact pe gustul tau. Aici poti verifica si o oferta de pret actualizata.

 

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • 6 tipuri de espresso
  • oprire/pornire programabila

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *