22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bosch Tassimo Vivy II TAS1403

Cauti un espressor care sa isi faca treaba in parametrii optimi, dar care sa nu fie foarte scump? Iti prezentam espressor-ul Bosch Tassimo Vivy II TAS1403 ce promite a fi un aparat eficient, care se bucura de aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor. Dar cum nevoile difera, te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a vedea daca acest produs este si pe placul tau!

Design

Aparatul dispune de o carcasa foarte simpatica, de culoare rosie. Este destul de simplu din aceasta perspectiva, ceea ce il face si usor de utilizat. Dimensiunile acestuia sunt de 25.1 x 16.9 x 31 cm (W x D x H) si cantareste 2.2 kg.

Specificatii

Espressor-ul Bosch Tassimo Vivy II TAS1403 prezinta o putere de 1300 W si dipsune de un rezevor cu apa, avand o capacitate de 0.7 litri. Permite prepararea unei game variate de bauturi calde cum ar fi espresso, cafea, caffe crema, cappuccino, ceai, ciocolata calda si latte macchiato.

Personal, sunt de parere ca este un aparat interesant, luand in calcul flexibilitatea sa in a prepara diverse baturi. Practic, nu este eficient doar pentru a prepara cafea si il poti utiliza atat acasa, cat si la birou.

Pentru a ii prelungi durata de piata, producatorii nu au uitat sa echipeze aparatul cu sistem anticalcar si sistem de decalcifiere.

Rezervorul de apa este detasabil, prin urmare, vei putea foarte usor sa il alimentezi si sa il cureti.

Parerea clientilor

Clientii caracterizeaza acest espressor drept un aparat mic, rapid si eficient, care a reusit sa isi faca treaba foarte bine, de fiecare data cand l-au necesitat. Prepara cafeaua rapid si sunt multumiti de rezultat. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Bosch Tassimo Vivy II TAS1403 ar putea fi o alegere interesanta, insa totul depinde de cerintele tale. Este un aparat practic in orice bucatarie sau chiar la birou. Nu se adreseaza exclusiv persoanelor care beau cafea, ci poti pregati si ceaiuri, capuccino si asa mai departe. Aici poti beneficia si de o reducere de pret buna.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • sistem anticalcar
  • sistem decalcifiere

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *