19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Rasfata-te in fiecare dimineata cu o cafea delicioasa, exact pe gustul tau. Espressor-ul Bosch Tassimo Vivy II TAS1402 ar putea fi un ajutor in acest sens, insa mai intai de toate te invitam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre produs. In principiu, aparatul a primit aprecieri bune in randul cumparatorilor, insa cu toate acestea o informare in prealabil este intotdeauna binevenita.

Design

Espressor-ul este prevazut cu un design compact si foarte elegant, carcasa fiind de culoare neagra. Lateral, se afla panoul de control, de unde vei realiza setarile dorite. Masoara 25.1 x 16.9 x 31 cm (W x D x H) si cantareste 2.2 kg.

Specificatii

Espressor-ul Bosch Tassimo Vivy II TAS1402 prezinta o putere de 1300 W si o capacitate a rezervorului de apa de 0.7 litri.

Cu ajutorul acestui model de espressor, poti prepara rapid espresso, cafea, caffe crema, cappucino, ceai, ciocolata calda sau latte machiatto. Astfel, acest aparat nu este destinat numai persoanelor care consuma cafea. In plus, il poti achizitiona si pentru birou.

Durata de viata a aparatului va fi asigurata de programul de curatare si decalcifiere.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de acest aparat pe care il considera foarte util, reusind sa isi faca treaba in timp real. Prepara toate tipurile de bauturi dorite rapid si eficient, ceea ce nu poate face altceva decat sa ii multumeasca. Totodata, au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Espressor-ul Bosch Tassimo Vivy II TAS1402 este un aparat eficient atat acasa, cat si la birou, reusind sa isi faca treaba in parametrii optimi. Clientii nu au avut ce sa ii reproseze si s-au declarat multumiti. Aici poti gasi si o oferta de pret avantajoasa.

 

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • design elegant
  • sistem decalcifiere

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *