25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal FreeMove FV9970

Alege produsele cele mai eficiente menite sa te scuteasca de un efort in plus si sa iti simplifice munca. Fierul de calcat Tefal FreeMove FV9970 s-a dovedit a fi un produs eficient, cu care iti poti face treaba bine, insa mai multe detalii despre modul de functionare si toate functiile de dotare, vei afla in continuare.

Design

Fierul de calcat este prevazut cu un design placut si foarte modern, carcasa fiind rosie in combinatie cu alb. Manerul a fost special conceput pentru a fi usor de manevrat. Dimensiunile acestuia sunt de 36 cm latime, 22.5 cm inaltime si 18 cm adancime, avand o greutate de doar 1.4 kg.

Specificatii

Tefal FreeMove FV9970 este un fier de calcat ce ofera o putere de 2600 W, astfel ca talpa se va incinge foarte rapid. Interesant este faptul ca iti va permite o foarte buna flexibilitate, fiindca nu te va mai incomoda cablul de alimentare.

In pauze poti reincarca fierul de calcat pentru a avea intodeauna suficienta energie. In 4 secunde la incarcat poate fi folosit 30 de secunde.

Sistemul EasyFix va asigura o stabilitate foarte buna a aparatului pe masa de calcat.

Sistemul dublu anti-picrare are rolul de a preveni scurgerea apei, chiar si activand functia Turbo.

Sistemul AutoSteam are capacitatea de a ajusta temperatura si aburul in functie de tipul de tesatura setata.

Tapa Grliss/Glide protect asigura o alunecare foarte buna pe suprafata hainelor, indiferent de tesatura.

O alta functie importanta este calcarea pe verticala a hainelor, direct pe umeras sau poti netezi chiar perdelele.

De asemenea, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici macar atunci cand vei uita fierul de calcat in priza, fiindca se va opri automat.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sustin ca isi face treaba foarte bine, in sensul ca reusesc sa netezeasca foarte bine orice tip de tesatura si chiar si cele mai proeminente cute. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Fierul de calcat Tefal FreeMove FV9970 este ajutorul de nadejde, care ofera o flexibilitate excelenta si nu vei fi niciodata incurcat de cablul acestuia. Aluneca excelent pe suprafata hainelor, este suficient de puternic si ofera rezultate net superioare. Aici poti gasi si o oferta de pret faorte avantajoasa pentru acest model.

 

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • putere mare
  • fara cablu
  • calcare pe verticala
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *