22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips AzurPerformer GC4526/17

Pentru a netezi hainele mai rapid, ai nevoie de un fier de calcat eficient cu care sa reusesti sa iti faci treaba facil. Continuam seria fiarelor de calcat eficiente cu un alt model si anume Philips AzurPerformer GC4526/17. In continuare, vom analiza acest aparat pentru a verifica daca se potriveste si cu nevoile tale si daca ar fi o achizitie potrivita.

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut si foarte modern, manerul fiind foarte moale, special gandit pentru a fi confortabil in tmpul utilizarii. Prezinta o latime de 16 cm, inaltime de 14 cm si adancime de 323 cm, avand o greutate de 1.52 kg.

Specificatii

Fierul de calcat Philips AzurPerformer GC4526/17 este prevazut cu o putere mare de 2600 W, ceea ce va asigura ca talpa se va incinge foarte rapid. De asemenea, si performantele vor fi pe masura.

Datorita debitului de aer continuu de pana la 50 g/min, va reusi sa elimine si cele mai persistente cute.

Controlul automat al aburului va fi adaptat in fucntie de necesitate. Este necesar doar sa selectezi temperatura dorita, iar aburul va fi reglat automat.

Varful cu precizie tripla va reusi sa indeparteze cutele si din zonele greu accesibile.

Fierul a fost prevazut cu un recipient special pentru colectarea calcarului, in acest fel performantele se vor mentine, dar vei si prelungi durata de viata al aparatului.

Sistemul CordGuide trebuie fixat pe masa de calcat pentru a indeparta cablul in timpul calcarii.

Atunci cand fierul va ramane nesupravegheat, se va opri automat.

Talpa T-ionicGlide asigura o alunecare eficienta si o rezistenta buna la zgarieturi.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de achizitia facuta intrucat fierul isi face treaba foarte bine, este usor de manevrat, iar talpa aluneca excelent pe suprafata hainelor indiferent de material. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Philips AzurPerformer GC4526/17 este un fier de calcat foarte practic, cu care iti poti face treaba facil, iar hainele sunt netezte foarte rapid. De asemenea, datorita varfului special poti patrunde si in zonele greu accesibile, iar in ansamblu, utilizatorii au avut o experienta buna cu produsul in cauza. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret excelenta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • putere mare
  • talpa T-IonicGlide
  • oprire automata
  • varf cu precizie tripla

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *