23 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Azur Performer GC3803/30

Revenim cu un alt model de fier de calcat, deopotriva, foarte practic si eficient, cu care iti vei reusi sa iti faci treaba excelent. Este vorba despre fierul de calcat Philips Azur Performer GC3803/30 caruia ii vom realiza o analiza detaliata pentru a te putea convinge daca este sau nu, produsul cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Design

Fierul dispune de un design placut, carcasa fiind de culoare mov in combinatie cu alb. Manerul acestuia a fost special gandit pentru a fi confortabil pentru utilizatori. Masoara 31 cm latime, 15 cm inaltime si 13 cm adancime, avand o greutate de 1.43 kg.

Specificatii

Philips Azur Performer GC3803/30 este un fier de calcat  ce ofera o putere de 2400, astfel ca va reusi sa se incalzeasca faorte rapid. Talpa Steam Glide asigura o alunecare facila, pentru a nu se lipi de suprafata hainelor, indiferent de materialul pe care urmeaza sa il netezesti. In plus, este rezistenta la zgarieturi si se curata usor.

Datorita varfului cu precizie tripla, vei putea patrunde cu fierul de calcat si zonele greu accesibile.

De asemenea, fluxul de aer continuu asigura cantitatea optima pentru a indeparta rapid chiar si cele mai persistente cute.

Este posibila si calcarea pe verticala, reusind sa netezesti hainele direct pe umeras.

Nu lipsesc nici sistemele anti-calcar si anti-picurare. Primul asigura o durata de viata mai mare a aparatului, iar cel de-al doilea elimina riscul de a pata hainele in timp ce le calci.

Parerea clientilor

Clientii i-au acordat calificative foarte bune acestui fier de calcat, pentru ca reusesc sa isi faca treaba excelent cu el. Sustin ca este destul de usor de manevrat si reusesc sa indeparteze si cele mai pronuntate cute. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Philips Azur Performer GC3803/30 este un fier de calcat foarte bun, care se descurca excelent chiar si in cele mai dificile situatii. Clientii sustin ca merita banii pentru ca prezinta un jet de abur foarte puternic datorita caruia reusesc sa calce hainele foarte rapid, iar rezervorul de apa fiind mare ii nu va trebui sa il alimentati atat de des. Pentru a fi la curent cu oferta de pret actuala, intra aici.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • putere mare
  • calcare pe verticala
  • maner moale

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *