25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Smooth Care GC3584/30

Un alt fier de calcat foarte simpactic este Philips Smooth Care GC3584/30. Si cand spun simpatic nu ma refer neaparat la design-ul acestuia, ci la modul in care functioneaza si functii din dotare. In continuare, vom discuta pe larg despre toate aceste aspecte, asa ca te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Fierul de calcat este prevazut cu un design foarte placut, avand o carcasa mov. Manerul este moale, astfel incat sa asigure o manevrare foarte facila.

Specificatii

Fierul de calcat Philips Smooth Care GC3584/30 detine o putere de 2600 W, avand capacitatea de a se incinge destul de rapid. Sistemul anti-picurare asigura o calcare eficiente, fara pete pe haine.

Functia CalcClean previne formarea calcaruluiu, astfel incat sa asigure o durata mai mare de viata a fierului.

Pentru a fi sigur ca este capabil sa inlature si cele mai eficiente pete, fierul a  fost prevazut cu un flux de abur continuu de pana la 40 g/min.

Prezinta un rezervor de apa destul de mare, ce ofera o capacitate de 400 ml. Astfel, nu va fi necesarea realimentarea sa foarte des.

Talpa ceramica EasyFlow asigura o alunecare usoara pe suprafata hainelor, fiind rezistenta la zgarieturi, dar va fi si foarte usor de curatat.

Nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici daca vei uita fierul de calcat in priza, pentru ca este prevazut cu functia de oprire automata.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de achizitia facuta si sunt de parere ca este un produs bun, care isi face treaba in parametrii optimi. Este usor de manevrat si aluneca usor pe suprafata hainelor. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Opteaza cu incredere pentru fierul de calcat Philips Smooth Care GC3584/30 care are capacitatea de a iti asigura o calcare eficienta si facila a hainelor, indifernet de materialul din care sunt confectionate. Clientii pot confirma aceste lucruri, demonstrand ca este un aparat de incredere. In plus, aici poti vizualiza si o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest model.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • putere mare
  • talpa ceramica EasyFlow
  • rezervor de paa mare
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *