25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Azur Performer GC3811/70

Alege produsele cele mai potrivite pentru a reusi sa obtii de fiecare data rezultatele dorite. Nu sunt foarte multe persoane care chiar se relaxeaza calcand haine si, cu atat mai mult, daca nu iti place si vrei sa scapi rapid de aceasta povara, ai nevoie de un fier de calcat eficient care sa simplifice intregul procedeu. Vom discuta in continuare despre fierul de calcat Philips Azur Performer GC3811/70 pe care il vom dezbate pe larg.

Design

Prezinta un design simpatic si este prevazut cu un maner moale care va fi foarte confortabil, astfel incat sa iti poti face treaba foarte usor. Detine o latime de 32.8 cm, inaltime de 16.4 cm si adancime de 14 cm, impreuna cu o greutate de 1.7 kg.

Specificatii

Fierul de calcat Philips Azur Performer GC3811/70 inregistreaza o putere de 2400 W, reusind sa se incalzeasca foarte rapid. Fluxul de abur continuu de pana la 40 g/min asigura cantitatea optima de abur pentru a indeparta pana si cele mai pronuntate cute.

Talpa premium SteamGlide Plus asigura permite o alunecare foarte buna pe suprafata hainelor, dar si o buna rezistenta la zgarieturi.

Datorita sistemului de detartrare vei reusi sa tii la distanta depunerile de calcar. Concret, sistemul Double Active Calc va preveni depunerile de calcar datorita pastilelor anticalcar impreuna cu functia de detartrare. Este absolut neceara curatarea regulata a fierului de calcat, pentru a evita patarea hainelor cu calcul si pentru a asigura o performanta indelungata.

Fierul de calcat va reusi sa controleze automat aburul, astfel ca nu vei mai avea de ce sa iti faci griji in aceasta privinta.

Varful ofera o precizie foarte buna, fiind capabil sa patrunda in portiuni inguste.

Aparatul permite si calcarea pe verticala, astfel ca vei putea netezi hainele direct pe umeras.

Pulverizatorul va elibera abur fin care va eficientiza netezirea hainelor.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sustin ca isi face treaba foarte bine, aluneca extrem de facil pe suprafata hainelor, iar intr-un timp foarte scurt reusesc sa scoata si cele mai pronuntate cute. De asemenea, nu curge apa din el, iar calcarea pe vertical este foarte interesanta. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Poti apela cu incredere la fierul de calcat Philips Azur Performer GC3811/70 pentru ca a demonstrat ca este un produs eficient si fiabil, care se descurca de fiecare data excelent. Permite atat calcare pe orizontala, cat si pe verticala si aluneca extrem de usor pe suprafata hainelor. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • putere mare
  • talpa Steam Glide Plus
  • carcare pe verticala
  • varf ascutit
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *