25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Azur Performer Plus GC4881/20

Utilizand fierul potrivit, calcatul va fi mult mai rapid si mai placut. Iti propunem de aceasta data sa afli mai multe detalii despre fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20 caruia ii vom realiza o analiza punctuala. Este important sa afli toate detaliile despre acesta, chiar inainte de a il achizitiona pentru a sti ce asteptari trebuie sa ai de la el.

Design

Fierul de calcat este prevazut cu un design foarte placut, carcasa fiind albastra in combinatie cu negru. Ofera senzatia de aparat solid, iar manerul asigura un plus de confort in manevrarea acestuia. Masoara 16 cm latime, 32 cm inaltime si 14 cm adancime, avand o greutate de 1.5 kg.

Specificatii

Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20 prezinta o putere generoasa de 2800 W, astfel ca va asigura o incalzire rapida si performante pe masura. Datorita debitoului de abur continuu de pana la 50 g/min, vor fi indepartate foarte rapid chiar si cele mai pronuntate cute.

Talpa T-ionic Glide reprezinta cel mai bun model in ceea ce priveste alunecarea pe suprafata hainelor si rezistenta impotriva zgariturilor. Este prevazuta cu strat integrat de oxid de titan.

Rezervorul de apa prezinta si el o capacitate generoasa de 350 ml, astfel ca reumplerea se va realiza mai rar.

Prezinta recipient pentru calcar incorporat care are capacitatea de a colecta tot calcarul depus in timpul functionarii.

Atunci cand vei lasa fierul nesupravegheat, acestea se va opri automat dupa 8 minute daca este lasat in pozitie verticala si 30 de secunde daca este lasat pe lateral si pe talpa.

Varful este ascutit si va permite patrunderea chiar si in zonele greu accesibile.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat, reuseste sa calce foarte bine hainele. De asemenea, aluneca perfect pe suprafata materialelor si nu se lipeste. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20 este un aparat practic si eficient, care functioneaza in parametrii optimi. Asigura o netezire a hainelor eficienta, iar clientii sunt multumtiti de rezultate. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

9

Pret

8.6/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • putere mare
  • recipient de apa mare
  • talpa T-Ionic Glide

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *