19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Steam & Go GC320/55

Personal, consider ca aparatul de calcat cu abur Philips Steam & Go GC320/55 este o varianta rapida, ce ar putea completa un fier de calcat, nicidecum inlocui. Ideal pentru netezirea tesaturilor fine sau atunci cand te grabesti si vrei sa iti calci bluza rapid. Este o solutie interesanta pe care ai putea sa o iei in calcul.

Design

Aparatul prezinta un desgin placut, carcasa fiind o combinatie de mov cu alb. Manerul a fost special conceput, fiind confortabil si usor de manevrat. Detine 24.7 cm latime, 12.9 cm inaltime si 12.2 cm adancime, avand o greutate de doar 0.66 kg.

Specificatii

Aparatul de calcat cu abur Philips Steam & Go GC320/55 ofera o putere de 1200 W. Nu mai este necesara masa de calcat pentru ca poti netezi hainele direct pe umeras.

Cand intentionezi sa calci haine groase precum paltoanele, va fi necesar sa utilizezi peria pentru ca aburul sa patrunda adanc in tesatura.

Aparatul poate fi depozitat foarte usor sau transportat, avand o husa speciala.

Rezervorul de apa este detasabil, astfel ca se va umple rapid. Ce-i drept va trebui sa il incarci destul de des.

In doar 45 de secunde, aparatul se va incalzi.

Lungimea cablului de alimentare este de 2 m.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic, dar nu poate substitui in totalitate un fier de calcat. Este ideal atunci cand esti pe fuga si ai nevoie de o bluza calcata sau pentru a netezi mici cute aparute. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

Concluzie

Philips Steam & Go GC320/55 este un aparat practic, care te poate salva atunci cand esti grabit sau, pur si simplu, nu ai chef sa mai scoti fierul de calcat, si il poti lua oriunde cu tine, fiind foarte usor de transportat. Fiind un aparat mic nu va ocupa nici foarte mult spatiu in bagaj. Gasesti aici si o oferta de pret actuala.

8.6

Pret

8.3/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • generator de aburi
  • usor de transportat
  • dimensiuni reudse

Puncte slabe

  • nu substituieste fierul de calcat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *