1 martie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips PerfectCare Viva GC7015/20

Opteaza pentru produsele cele mai potrivite nevoilor tale pentru a reusi sa iti faci treaba cat mai eficient, dar si rapid. Un aparat foarte bun in acest sens este statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20 despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Te asteptam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Dispune de un desgin compact si foarte simpactic, avand caracasa alba in combinatie cu albastru. Manerul este foarte confortabil, astfel ca vei putea sa il manevrezi foarte usor. Dimensiunile aparatului sunt de 32.2 cm latime, 23.6 cm inaltime si 19.4 cm adancime, cantarind 4.1 kg.

Specificatii

Statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20 inregistreaza o putere de 2400 W, fiind foarte usor de utilizat. Poate fi utilizat si pentru calcarea verticala, ceea ce iti va permite netezirea hainelor direct pe umeras.

Datorita generatorului compact de abur ProVelocity, calcatul va fi de doua ori mai rapid.

Jetul de abur de 170 g va asigura indepartarea si celor mai pronuntate cute de pe haine.

Prezinta un rezervor de apa cu o capacitate generoasa de 1.7 litri, fara sa mai fie necesara intreruperea activitatii pentru a il umple.

Totodata, aparatul este prevazut cu sistem de detartrare pentru a tine la distanta depunerile de calcar. Cand va fi nevoie activarea acestei functii, vei fi avertizat sonor, dar si prin intermediul unei lumini.

Talpa Steam Glide permite alunecarea usoara pe orice tip de material, fiind foarte rezistenta la zgarieturi.

Varful cu aburi va permite patrunderea si in locurile cele mai dificil de patruns.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu aceasta statie, incercand sa calce diverse tipuri de materiale, chiar si perdele. In mare parte, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Philips PerfectCare Viva GC7015/20 este o statie de calcat eficienta, care functioneaza in parametrii optimi. Talpa speciala faciliteaza alunecarea pe suprafata materialelor, iar varful permite patrunderea si in cele mai dificile zone. Consulta aici o oferta de pret interesanta.

9

Pret

8.7/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • talpa Steam Glide
  • calcare pe verticala
  • varf cu aburi

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *