19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips SpeedCare GC6616/20

Transforma din activitatea de calcat al hainelor intr-o adevarata relaxare. Este mai usor decat ti-ai fi inchipuit cat timp ai la dispozitie aparatele necesare. Statia de calcat Philips SpeedCare GC6616/20 reprezinta unul dintre aparatele care ti-ar putea fi de mare ajutor, asa ca nu mai pierde timpul si afla toate informatiile necesare.

Design

Dispune de un design foarte placut, carcasa fiind alba in combinatie cu albastru. Manerul este proiectat in asa fel incat aparatul sa fie usor de manevrat si comod. Datorita tehnologiei ProVelocity, statia este mai compacta, potrivindu-se perfect cu masa de calcat, dar ocupa si mai putin spatiu de depozitare.

Specificatii

Statia de calcat Philips SpeedCare GC6616/20 ofera o putere generoasa de 2400 W, reusind sa se incalzeasca in doar 2 minute. Este prevazuta cu un rezevor pentru apa ce prezinta o capacitate de 1.2 litri, astfel incat sa poti calca fara intrerupere mai mult de o ora. Totodata, poti alimenta statia cu apa chiar si in timpul calcarii.

Dispune de un sistem de detartrare inteligent care asigura o curatare foarte buna pentru ca aparatul sa fie protejat. Dupa perioade de aproximativ 10 ore de calcat, vei fi atentionat prin intermediul unui semnal sonor si luminos ca este necesar procesul de detartrare.

De asemenea, sistemul de blocare la trasnport ofera posibilitatea blocarii fierbului de calcat, reducand riscul de a te frige cu talpa fierbinte. Totodata, poate fi transportat foarte facil.

Talpa Steam Glide permite o alunecare mai facila a fierului pe suprafata hainelor, indiferent de materialul din care sunt confectionate. De asemenea, va fi rezistenta si impotriva zgarieturilor.

Calcarea pe verticala asigura un plus de confort, astfel ca acum vei putea calca hainele direct pe umeras.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta pentru ca isi face treaba cat se poate de bine, se incalzeste rapid si nu a creat probleme. Mai considera raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Philips SpeedCare GC6616/20 este o statie foarte practica si eficienta, ce ar merita achizitionata pentru ca se descurca destul de bine, iar clientii confirma acest lucru. In plus, aici gasesti si o oferta de pret avantajoasa.

9

Pret

8.7/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • talpa Steam Glide
  • putere mare
  • calcare pe verticala
  • varf cu aburi

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *