25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips EasySpeed Plus GC2042/40

Calcatul hainelor nu face parte din activitatile care te relaxeaza, ci mai degraba iti consuma energia si ti se pare o povara? Atunci trebuie sa te orientezi catre un fier de calcat eficient, cu care sa iti poti faci treaba cat mai usor. Iti recomandam sa afli mai multe detalii despre fierul de calcat Philips EasySpeed Plus GC2042/40 pentru a vedea daca iti asigura aceeasi eficienta si tie, precum in cazul altor utilizatori.

Design

Masina este prevazuta cu un design foarte simpatic, carcasa fiind alba in combinatie cu roz. Manerul este foarte confortabil, astfel incat va fi usor de manevrat.

Specificatii

Fierul de calcat Philips EasySpeed Plus GC2042/40 este prevazut cu o putere de 2100 W, ce permite un debit constaant ridicat, care va duce la o netezire foarte buna a cutelor. Talpa ceramica va asigura o alunecare mai facila, dar si rezistenta la zgarieturi.

Sistemul anti-picurare nu va permite patarea hainelor in timpul calcarii.

Datorita varfului cu precizie tripla, va reusi sa patrunda chiar si in zonele greu accesibile.

Pulverizatorul permite umezirea fina a hainelor, pentru a fi mai usor de netezit.

Calcarea pe verticala face posibila chiar si netezirea hainelor direct pe umeras. Ce poate fi mai usor de atat?

Glisorul anti-calcar vizeaza indepartarea calcarului din fier, pentru ca performantele sa fie mentinute constante. Este necesara activarea acestei functii de detartrare o data pe luna.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de modul in care acest fier de calcat isi face treaba si sustin ca este usor de manevrat, aburul suficient de puternic, iar talpa aluneca usor pe material. Datorita varfului special, reusesc sa patrunda foarte facil in locurile greu accesibile. Poti verifica aici o oferta de pret foarte buna.

9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • talpa ceramica
  • calcare pe verticala
  • varf cu aburi
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *