19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Azur Performer GC3821/80

Nu stiu cate gospodine sunt atrase de activitatea de a calca haine, insa cert este ca numarul care le insumeaza nu este deloc mare. Cu atat mai mult, ai nevoie de un fier de calcat care sa eficientizeze intregul procedeu, pentru a iti fi mai usor. Atunci, iti recomandam sa afli mai multe detalii despre fierul de calcat Philips Azur Performer GC3821/80 care iti va fi de mare ajutor in acest sens, fie ca doresti sa calci pe verticala, fie pe orizontala.

Design

Acest fier de calcat este prevazut cu un design absolut deosebit, o carcasa atent realizata ce imbina culorile galben, gri, alb si negru, formand o carcasa deosebita. Totodata, manerul a fost conceput in asa fel incat sa confere un plus de confort utilizatorului. Cantareste 1.67 kg.

Specificatii

Philips Azur Performer GC3821/80 este un fier de calcat foarte eficient, ce iti va permite sa netezesti hainele sau perdelele atat pe orizotnala, cat si pe verticala. Ofera o putere de 2400 W ce asigura performante ridicate si rezultate pe masura.

Datorita varfului ascutit, vei putea patrunde mai facil in locurile dintre nasturi sau cele greu accesibile.

Prezinta flux de abur continuu de pana la 40 g/mmin, ceea ce va garanta o netezire perfecta si rapida a cutelor.

Sistemul Double Active calc presupune prevenirea depunerilor de calcar cu ajutorul pastilelor anti-calcar si a functiei de detartrare. Prevenind aceasta problema, vei obtine in permanenta rezultatele scontate si o durata mai mare de viata a aparatului.

Gratie controlului automat al aburului, nu va mai fi necesar sa selectezi manual cantitatea de aer pentru fieecare tesatura. Este suficient doar sa setezi temperatura dorita.

Talpa SteamGlide Plus implica o aluencare perfecta pe suprafata materialelor, iar datorita orificiilor existente pe talpa, aburul va fi distribuit uniform.

Nu ai de ce sa te ingrijorezi ca ai plecat de acasa si ai uitat fierul in priza. Acesta se va inchide dupa 8 minute de inactivitate, daca este lasat pe piciorul de sprijinire. Daca este lasat pe talpa sau pe lateral, atunci in doar 30 de secunde acesta se va inchide.

Parerea clientilor

Cumparatorii au avut doar cuvinte de lauda la adresa acestui fier de calcat, ceea ce inseamna foarte mult. Au declarat, ca odata conectat la priza, se incalzeste foarte repede. Presiunea de abur este foarte mare, ceea ce asigura o netezire perfecta a materialelor. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Cu siguranta fierul de calcat Philips Azur Performer GC3821/80 este un aparat ce merita achizitionat pentru ca ofera performante excelente. Iti permite sa calci atat pe orizontala, cat si pe verticala, iar datorita talpii sale speciale, va aluneca foarte usor pe suprafata hainelor indiferent de material. Totodata, clientii i-au acordat calificative foarte bune si s-au aratat foarte incantati. Pentru a verifica oferta de pret actuala, intra aici.

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • putere mare
  • talpa speciala
  • calcare pe verticala
  • varf ascutit cu aburi
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *