25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Azur Performer Plus GC4881/20

Cum fierul de calcat face parte din seria electrocasnicelor mici ce nu pot lipsi din nicio locuinta, iti recomandam sa fii foarte atent la ceea ce urmeaza sa achizitionezi. Piata este foarte diversificata, insa datorita ta, ca si cumparator, este sa identifici produsul potrivit. Pentru aceasta este nevoie de o documentare in prealabil, iar noi suntem aici sa iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispunem. In continuare, am ales sa discutam despre fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20, astfel incat sa poti concluziona daca este sau nu, produsul cel mai potrivit.

Design

Masina a fost prevazuta cu un design foarte elegant si placut, carcasa fiind de culoare albastra, cu finisaje foarte atent realizate. Prezinta un maner foarte comod, ce iti va permite o mobilitate excelenta. Masoara 16 cm latime, 32 cm inaltime si 14 cm adancime, avand o greutate de 1.5 kg.

Specificatii

Philips Azur Performer Plus GC4881/20 este un fier de calcat prevazut cu talpa T-IonicGlide, ce va asigura o alunecare usoara pe suprafata materialelor, dar si o netezire mai rapida. Prezinta o putere de 2800 W, asigurand o incalzire rapida si performante pe masura.

Datorita debitului de abur continuu de 50 g/min, hainele vor fi netezite mult mai rapid.

Fiind prevazut cu un rezervor de 350 ml, nu va fi nevoie sa il umpli cu apa foarte des.

Recipientul pentru calcar are rolul de a colecta particulele de calcar, in timp ce calci. Acest proces presupune eliminarea calcarului din fier, reusind sa obtina rezultate excelente.

Chiar daca ai plecat de acasa si ai uitat fierul in priza, nu trebuie sa iti mai faci grji. Gratie sistemului de oprire automata, aparatul se va opri dupa 7 minute daca este lasat in pozitie verticala ori dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa sau pe lateral.

Prezinta un cablu suficinet de lung, de 2.5 m, pentru un acces mai bun pe intreaga suprafata a mesei de calcat.

Parerea clientilor

Clientii sunt absolut multumiti de acest fier, pe care l-ar recumpara de cate ori ar fi necesar. Sustin ca talpa fierului se incinge foarte rapid si nu lipeste. Il recomanda cu toata increderea si sustin ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Suntem de acord cu faptul ca fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20  este un aparat extrem de bun si eficient, ce merita achizitionat. Isi merita fiecare ban investit, pentru ca isi face intr-adevar treaba. Pana la urma, fiecare cumparator cauta un produs eficient si de durata, iar produsul in cauza indeplineste cu brio aceasta misiune. In plus, raportat la calitatea sa, consideram ca pretul de achizitie este avantajos si il poti verifica aici.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • putere mare
  • maner moale
  • talpa T-IonicGlide
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *