22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Graef SlicedKitchen S10002 este un feliator electric de alimente cu ajutorul caruia puteti felia mezeluri, fructe, legume, paine, dar si branzeturi. Este foarte practic si usor de folosit, extrem de util in orice bucatarie. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Graef reprezinta unul dintre cele mai populare brand-uri germane si se distinge prin design-ul produselor sale, dar si prin calitatea pe care o ofera. A obtinut numeroase premii de-a lungul timpului ceea ce demonstreaza ca se bucura de un succes foarte bun. Feliatorul Graef SlicedKitchen S10002 prezinta o placa de acoperire a lamei ce asigura o feliere perfecta, beneficiaza de un design compact si este construit din materiale de calitate sueprioara, ce asigura o buna rezistenta in timp. Include baza antiderapanta oferind o buna stabilitate in timpul functionarii.

Aparatul este si foarte usor de folosit chiar si de catre utilizatorii incepatori. Cutitul zimtat este foarte rezistent oferind performante bune in timp. Prezinta un diametru de 17 cm si este realizat din otel inoxidabil putand felia fara efort diferite tipuri de paine, chiar si cele cu coaja tare, branza, carnati, fructe, legume si asa mai departe. Grosimea de feliere poate fi reglata intre 0 si 20 mm.

Dimensiunile aparatului sunt de 32 cm lungime, 23 cm adancime si 24 cm inaltime, avand o greutate de 2.33 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Graef SlicedKitchen S10002 este un feliator electric foarte practic si util potrivit pentru a felia mai multe tipuri de alimente. Cumparatorii actuali sunt  multumiti de el si confirma faptul ca este un produs de calitate superioara, care se descurca excelent in multe situatii, timp in care este usor de folosit si nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Graef SlicedKitchen S10002

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizat din materiale de calitate foarte buna
  • Feliere precisa si rapida
  • Design compact
  • Poate felia orice fel de alimente

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *