22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B este un espressor automat ce ofera o gama variata de posibilitati, astfel ca va puteti personaliza bautura preferata foarte usor. Dar mai intai, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Espressor-u De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B are la baza o rasnita ce permite macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul cafelei pe care il  alegeti. Pentru a obtine o cafea aromata, rasnita aparatului include 13 setari de macinare ce va face ca pulberea de cafea sa fie cat mai fin macinata si uniform. Aceasta rasnita este realizata din inox si este calibrata cu o precizie de 100%. Nivelul de macinare poate fi ajustat manual, foarte usor, in functie de gustul fiecarui utilizator, respectiv de tipul cafelei pe care o alegeti.

Aparatul permite prepararea a doua cafelei in acelasi timp. Sistemul fara tuburi reduce la minim cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, iar pentru fiecare espresso este utilizata doar cafea proaspat  macinata.

Panoul de control include pictograme ceea ce face ca utilizarea produsului sa fie foarte facila. Sistemul Cauppuccio imbina aerul, aburul si laptele obtinand astfel un cappuccino cremos si spumos. Puteti alimenta aparatul atat cu cafea boabe, cat si cu cafea macinata. De asemenea, puteti regla atat cantiatea de apa, cat si cantitatea de cafea. Distribuitorul de cafea poate fi reglat in functie de inaltimea cestii de la 8.6 cm pan ala 14.2 cm.

Rezervorul de apa este detasabil pentru o curatare sau alimentare mai facile. Include si indicator de nivel. Mai mult decat atat, aparatul include programe automate pentru curatare si decalcifiere. Tava pentru picaturi este si ea detasabila si include indicator de nivel.

Decalcifierea se realizeaza ori de cate ori este solicitata de aparat. Este un proces automat si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Acesta este puternic, rapid si ecologic, continand doar ingrediente naturale.

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B prezinta o putere de 1450 W si o presiune de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apa din dotare este de 1.8 litri, iar a compartimentului de cafea de 250 de grame.

Dimensiunile espressor-ului sunt de 23.8 cm latime, 43 cm adancime si 35.1 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B este un espressor automat foarte bun cu ajutorul caruia puteti prepara bautura preferata exact pe gustul vostru. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca a fost o alegere excelenta pentru preferintele si nevoile sale. Este usor de reglat, bautura preparata este absolut delicioasa, iar aparatul este usor de intretinut. Il recomand astfel mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de spumare
  • Preparare simultana 2 cafele
  • Rasnita cu 13 setari
  • Decalcifiere automata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *