19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung MS23K3513 este un cuptor cu microunde foarte practic in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti incalzi sau dezgheta mai rapid alimentele. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3513 prezinta o capacitate de 23 de litri si o putere de 800 W punand la dispozitie sase trepte de putere. Cu ajutorul functiei Quick Defrost puteti dezgheta alimentele rapid si uniform. Algoritmul integrat calculeaza timpul de dezghetare pentru cinci tipuri de alimente.

Invelisul ceramic din interior face ca aparatul sa fie mai usor de curatat si sa asigure proprietati anti-zgariere foarte bune. Suprafata uniforma poate fi curatata fara a o freca agresiv, astfel ca nici nu se va decolora sau deteriora in timp. Mai mult decat atat, este rezistent la rugina, oferind o durata de viata mai mare.

Cu modul eco puteti reduce consumul de energie. Astfel, atunci cand nu folositi aparatul, energia utilizata pentru mentinerea functiilor esentiala va fi redusa la minim.

Cu functia de eliminare mirosuri, aerul este eliminat fortat din cavitatea interioara, astfel ca orice miros nedorit este eliminat rapid. Cu functia timer, puteti preseta durata de dezghetare sau de incalzire a mancarii. Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, beneficiaza de functie de iluminare interioara.

Cu functia blocare acces copii, panoul de control este dezactivat pentru ca cei mici sa nu il poata deregla. In partea dreapta, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile necesare. Ofera o interfata intuitiva si tot aici puteti verifica si ceasul.

Dimensiunile produsului sunt de 48.9 cm latime, 37.4 cm adancime si 27.5 cm inaltime, avand o greutate de 12 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung MS23K3513 este un model de cuptor cu microunde foarte practic si util in orice locuinta. Cumparatorii sunt incantati de el si considera ca au facut o alegere inspirata. Incalzeste rapid mancarea, este usor de setat, destul de spatios si foarte practic pentru ce cei sunt mereu contra timp. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Samsung MS23K3513

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie de dezghetare
  • Mod Eco
  • 6 trepte de putere
  • Eliminare mirosuri

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *