24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Hansa FD206.3

Hansa FD206.3 este un frigider iegtin ce prezinta o structura destul de simpla, fiind potrivit si in spatii mai mici fiindca nu este un aparat mare. Bineinteles, nu prezinta functii performante, insa ceea ce te putem asigura este ca asigura strictul necesar. Personal, consider acest produs potrivit fie pentru o garsoniera ori chiar pentru o camera de camin.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, avand o carcasa alba. Apreciez la el faptul ca usile sunt prevazute cu maner incorporat, ceea ce ii ofera un plus de eleganta. Masoara 129 x 47.8 x 50.2 cm (l x L x A) si cantareste 35 kg.

Specificatii

Hansa FD206.3 este un frigider prevazut cu o capacitate de 130 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de aproximativ 168 kWh.

Cum nu dispune de sistem No Frost, s-ar putea sa mai apara depuneri de gheata la nivelul peretilor interiori, drept pentru care va trebui decongelat si curatat periodic.

Dispune de o autonomie de 10 ore, timp in care in cazul unei pene de curente, alimentele vor fi in continuare in maxima siguranta.

Frigiderul propriu zis ofera o capacitate de 97 de litri si pune la dispozitie doua rafturi din sticla rezistente, pe care le poti aseza in functie de cele 5 niveluri. Totodata, este prevazut si cu lada pentru depozitarea fructelor si a legumelor. Pe usa frigiderului, se afla trei rafturi din plastic, unde poti depozita caserole mici, borcane etc.

Congelatorul are un volum de 33 litri, deci nu vor incapea foarte multe pachete. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca acest frigider isi face treaba in parametrii optimi si chiar i-a surprins in mod placut. Acestia sunt de parere ca este suficient de mare pentru doua persoane si, totodata, este cat se poate de silentios. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Hansa FD206.3 este un frigider ieftin si practic, potrivit si pentru persoanele cu un buget redus. In principiu, asigura strictul necesar si nu au fost identificate probleme majore. Aici poti gasi si o oferta de pret avantajoasa.

 

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • compartiment pentru vegetale
  • silentios
  • dimensiuni reduse
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *