19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Hansa FK205.4

Hansa FK205.4 este o combina frigorifica produsa in Polonia de catre fabricantul de electrocasnice Amica International GmbH, fiind un brand care a castigat tot mai mult teren in ultimii ani, castigand o cota de piata din ce in ce mai mare. In principiu, produsele acestui producator se concentreaza pe clientii din Europa de Sud Est, vizand un raport calitate/pret avantajos.

Design

Aparatul beneficiaza de un design modern si foarte placut, carcasa fiind de culoare alba. Cele doua usi sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce ii confera un plus de eleganta, dar si de siguranta, pentru ca nu vei risca sa se rupa manerele. In plus, le poti monta pe ce parte doresti sau te obliga spatiul de depozitare, pentru ca ambele usi sunt reversibile. Dimensiunile aparatului sunt de 144 x 49.5 x 53.6 cm (l x L x A) si cantareste 42 de kg.

Specificatii

Hansa FK205.4 este o combina frigorifica ce ofera o capacitate totala de 156 litri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta enegetica A, producatorii estimand consumul energetic anula la 205 kWh.

Aparatul dispune de dezghetare manauala, ceea ce inseamna ca periodic este posibil sa observi depuneri de gheata la nivelul peretilor interiori. Atunci, aparatul va trebui deghetat si curatat. Este un fenomen cat se poate de normal, care apare la orice tip de aparat frigorific care nu dispuen de sistem de racire No Frost, adica pe baza de curenti de aer.

Pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor depozitate in interior, combina beneficiaza de iluminare Eco LED, ce presupune un consum de 7 ori mai mic. Pentru reglarea temperaturii, te vei folosi de termostatul amplasat in interior ce vizeaza reglarea manuala.

De asemenea, autonomia aparatului este de 20 de ore. In acest timp, daca va aparea o pana de curent, alimentele vor fi in maxima siguranta.

Mai mult decat atat, este un aparat silentios, astfel ca nivelul de zgomot inregistrat nu va depasi 40 dB.

Functia Freezer Boxes presupune ca in spatiul de congelare, sertarele sunt detasabiloe, astfel ca spatiul respectiv de depozitare se va mari considerabil cu pana la 38%.

Sistemul antibacterian cu ioni de argint incorporat pe suprafata de refrigerare asigura un plus de siguranta alimentelor tale impotriva bacteriilor, dar si formarii mucegaiului, care ar putea fi principala cauza pentru mirosurile nedorite.

Functia Freezer Open Space amplasata tot in spatiul de congelare permite o flexibilitate ridicata a cutiilor mari gratie celor doua compartimente foarte flexibile.

Printre accesoriile din dotare se numara sportul pentru oua si tava pentru gheata.

Frigiderul combinei Hansa FK205.4

 • ofera o capacitate de 100 de litri, fiind amplasat in partea superioara
 • in partea de jos, se afla compartimentul inchis unde poti depozita fructele si legumele astfel incat sa isi mentina proprietatile un timp indelungat
 • in partea de sus, se afla trei rafturi din sticla securizata cu margine de protectie, capacbile sa sustina chiar si vase ceva mai voluminoase
 • usa frigideurlui este dotata cu trei suporturi din plastic, unde poti depozita fara probleme sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe

Congelatorul combinei Hansa FK205.4

 • dispune de un volum de 56 de litri si este pozitionat in partea de jos
 • in ciuda faptului ca nu este foarte mare, producatorii au reusit sa amplaseze trei compartimente inchise, ideala pentru depozitarea separata a alimentelor, astfel incat acestea sa nu imprumute mirosuri si arome intre ele
 • capacitatea de congelare este de 2 kg in decursul a 24 de ore

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca acest aparat isi face treaba foarte bine si chiar daca nu este un aparat frigorific foarte mare, pentru nevoile lor este suficient. De asemenea, au mai adaugat faptul ca este destul de silentioasa si bine organizata, iar cei care o au de ceva timp, sustin ca nu au avut absolut nicio problema cu ea. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Hansa FK205.4 este un produs ieftin, dar care isi face treaba foarte bine, in ciuda faptului ca nu dispune de cele mai performante tehnologii. De asemenea, poate fi achizitionat si de catre cei care nu dispun de un buget foarte mare, iar clientii confirma eficienta si fiabilitatea produsului. Aici poti beneficia de un pret avantajos.

 

Review pe scurt: Hansa FK205.4

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.9/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Silentioasa
 • Compartimentare buna
 • Design modern
 • Autonomie mare

Puncte slabe

 • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *