24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Hausberg HB 8040 este un cuptor incorporabil foarte accesibil ca pret ce presupune un mod de functionare simplu, dar eficient. Nu prezinta foarte multe functii, insa cu toate acestea, are implementate sistemele care te vor ajuta sa iti faci treaba foarte bine cu ajutorul sau. Te invitam in continuare sa afli despre ce este vorba!

Design

Cuptorul dispune de un design simplu si modern, avand o carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru, ceea ce il va face foarte usor de asortat cu restul electrocasnicelor, dar si cu piesele de mobilier. Frontal, se afla trei butoane rotative, prin intermediul carora vei realiza setarile dorite. Dimensiunile cuptorului sunt de 58 x 59.5 x 56.5 cm ( l x L x A).

Specificatii

Hausberg HB 8040 este un cuptor incorporat prevazut cu o capacitate de 61 litri, ceea ce inseamna ca iti va permite sa intreprinzi cam orice activitate culinara doresti. In acelasi timp, dispune de alimentare electrica, prezentand niste avantaje specifice. Printre acestea se numara coacerea uniforma, dar si siguranta in utilizare.

Este incadrat in clasa de eficienta A, asigurand un consum energetic redus.

Cuptorul permite setarea temperaturii de la 75 de grade Celsius pana la cel mult 250 de grade Celsius. Cele patru functii din dotare pot fi selectate prin intermediul butonului rotativ din partea stanga. Functia Timer previne coacerea excesiva a alimentelor, intrerupand activitatea aparatului indata ce timpul prestabilit s-a scurs.

Beneficiaza de luminare interioara de 25 W cu halogen care iti va permite sa ai o buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, fara sa fie nevoie sa deschizi usa de fiecare data. Totodata, usa cuptorului este realizata din doua straturi de sticla, oferind o buna izolare termica. Balamelele usii cuptorului dispun de un profil netez, oferind o rezistenta buna in timp. Gratie acestor balamale, usa poate sustine o greutate de pana la 22.5 kg. In consecinta, poti sprijini fara probleme tavile si vasele scoase din cuptor.

Cuptorul Hausberg HB 8040 prezinta 4 modul de incalzire, reusind sa distribuie in mod uniform caldura in toata cavitatea sa. Cu ajutorul functiei grill poti prepara bucati mai mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior. Ventilatorul va ajuta la distribuirea uniforma a caldurii in toata cavitatea interioara a aparatului.

Printre accesoriile din dotare se numara o tava pentru cuptor, o tava adanca si o tava standard.

Pareri de la clienti 

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca au testat diverse retete de fripturi, prajituri etc si s-a descurcat foarte bine. In plus, este foarte usor de setat, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. In consecinta, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Hausberg HB 8040 este un cuptor electric simplu si eficient, ce reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi, motiv pentru care clientii sunt foarte multumiti. Nu dispune de foarte multe functii sofisticate, insa urmarind cu strictete retetele si realizand setarile corecte, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

 

Review pe scurt: Hausberg HB 8040

8.9

Pret

9.1/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Eficienta energetica
  • Timer
  • Grill

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *